Aftermovie Crazyland Angels is af! Volgende feest op het festival terrein van de Hemkade : Crazy Wonderland Festival 1 september

Het duurde even maar het is de moeite waard! Wat een heerlijke aftermovie is het weer geworden! Crazyland Angels are back is door jullie als geweldig ervaren. Iedereen heel erg bedankt daarvoor. En wachten tot Crazyland in november hoeft niet! Wij als organisatie willen jullie alweer vol trots vertellen dat het aankomende feest op de vertrouwde locatie daar ” Crazy Wonderland festival ” is . Crazy Wonderland was vorig jaar het thema van het feest en dat was zo goed bevallen en de mensen vonden dat zo waanzinnig dat we dit jaar het feest zelf zo noemen.

De voorverkoop gaat nog veel harder dan vorig jaar en zeker met dit thema kan iedereen weer los. De voorverkoop gaat zo hard dat nu al alleen de normale early bird kaarten nog te koop zijn. De early bird kost 32,50 en daar zijn er nog 250 van!
De allerlaatste dus!
Koop hier bij TICKETSCRIPT/EVENTBRITE of hier bij PAYLOGIC jouw early bird kaartje nu het nog kan.

 

Feest jij met ons mee ? Op het festival terrein van de Hemkade met daarlangs het mooie water en waarbij vorig jaar zelfs de boten mee dansten op onze muziek. Maar ook de leuke attracties en de 7 area’s waar de beste djs staan, en dit gecombineerd met entertainment van het hoogste niveau maakt dit festival zo uniek.
Crazy Wonderland is the place to be en super populair in heel Nederland.
Wij als organisatie zijn heel blij dat zoveel mensen nu al hun kaarten hebben. Dat hadden we niet durven dromen.
Nu gaan we binnenkort de line up naar buiten brengen. Area voor area en dat maakt het heel spannend.
De meeste area’s kennen jullie al. Maar er zijn ook nieuwe!

Tot 1 september 2018

Website & Flyer/Concept Design by Custom Way ::: www.customway.nl

LET OP ! ; WIJ STOPPEN MET SCANNEN OP TELEFOONS

Agenda