Aftermovie klaar van Crazyland 20 years, Booming New Year bijna uitverkocht. Alleen nog late bird kaarten te koop!

Nog anderhalve maand en het nieuwjaar feest van Nederland barst weer los. Het feest bij uitstek om jouw nieuwe jaar goed te beginnen. Ook dit feest uit de stal van Crazyland gaat 100 % uitverkocht. Sterker nog , het zal niet lang meer duren.
De VIP en de normale kaarten zijn al helemaal uitverkocht. Alleen de late bird kaarten zijn nog te koop. Er zijn er niet veel meer.
Wil jij er toch graag bij zijn ? Koop dan hier  TICKETSCRIPT of hier PAYLOGIC
jouw kaartje tot de toegang van het allerleukste nieuwjaar feest van Nederland.

Veel dj’s kunnen niet wachten om jullie te vermaken

Heel veel dj’s die zien 1 januari als ultieme uitstek om flink los te gaan. Iedereen is extra blij en in de feeststemming deze dag. Vooral doordat het maar een keer Nieuwjaar wordt. De volgende dj’s zijn van plan om een meester set neer te zetten :

Jochen Miller, Darkraver, Deepack, Luna, Mike S, Faustino Dos Santos, Ko-c, Freestyle Maniacs, Dr Rude, Des Santos, Melissa Sneekes, Maus, Outsiders, Pavo, Ruffian, Rob, Rez-A, Bountyhunter, Stanton, Quintin, Johan D, Yves, Sjaak Koning, Francois, Ruben Vitalis en nog
heel veel andere dj’s onderverdeeld in 5 zalen. Ook bij entree kan iedereen weer genieten van onze gratis Gluhwein en oliebollen.

Tot 1 januari allemaal

Agenda