Beste bezoekers en B.I.T.C.H fans
 
We krijgen heel veel mailtjes met de vraag of B.I.T.C.H. door kan gaan conform de huidige Corona regels.  Onze branche wordt het hardst geraakt en zitten in totale onzekerheid. 
We hebben getracht om meerdere edities te organiseren met minder mensen.. Maar helaas wordt daar geen gehoor aan gegeven door de gemeente. 
En omdat wij nog steeds in onzekerheid worden gehouden door de overheid maar wij jullie niet langer willen laten wachten, hebben we vast zelf de knoop doorgehakt om onze B.I.T.C.H. editie van 3 Oktober 2020 te verplaatsen naar mei 2021. De datum etc horen jullie nog! 
De tickets blijven geldig voor de volgende Editie. Door de grote populariteit van B.I.T.C.H waarbij ook deze editie weer binnen 4 uur tijd online uitverkocht was hoef je niet bang te zijn dat je met je tickets overblijft. Mocht je onverhoopt niet kunnen is altijd wel iemand die ze van je over wil nemen. Als iedereen volgend jaar weer mag zal de vraag extra groot zijn. 
Wij zijn ontzettend trots en blij dat jullie een enorme trouwe aanhang zijn die mee denkt en mee leeft.  Mocht je onverhoopt niet kunnen, dan kunnen we de kaarten op naam overzetten naar een voucher. Je geld ben je nooit kwijt. Wij hebben op dit moment echt zware tijden en die mailtjes en lieve woorden doen ons heel goed. Wij zullen alleen maar sterker zijn als we hier met zijn allen uit komen. En nog meer zal ons B.I.T.C.H familie gevoel te voelen zijn. Dank jullie wel. Love And Peace 

Voor nu stay safe!
En we hopen jullie heel gauw weer te verwelkomen! 

Website & Flyer/Concept Design by Custom Way ::: www.customway.nl

Upcoming Events