Booming New Year op 1 januari gaat de verkoop in op 30 augustus 19:00 uur. Zeer mooie early bird acties

Nog maar heel even en je kunt de kaarten bestellen voor de Booming New Year op 1 januari 2024.
Zet je wekker of zet het in je telefoon.
Op 30 augustus 19:00 uur gaan we beginnen met de voorverkoop en early bird acties voor dit waanzinnige feest. Wat dacht je van een reguliere kaart voor bijna 8 euro korting? Of een VIP kaart met al die extra’s voor 8 euro korting?
Booming New Year is een heel populair feest op 1 januari en wordt gehouden op de Hemkade in Zaandam. Het feest is niet voor niets zo populair. De sfeer is uniek en op dit feest komen de mensen echt om het nieuwe jaar te vieren. Op 31 december zijn de meeste van deze mensen lekker bij familie geweest om vervolgens los te gaan op de beats op 1 januari Lekker feesten van 20:00 uur tot 06:00 uur met de beste dj’s en volop entertainment. Hier de link om kaarten te kopen https://shop.paylogic.com/43a89b508ba54f38b15ce183857a8d1a/

Booming New Year 1 januari 2024

Booming New Year is al meer dan 20 jaar een fenomeen. Een van de eersten , zo niet de eerste die op nieuwjaar het feest ging geven en niet op 31 december. Het heeft veel voordelen op 1 januari , maar het is vooral een succes door het leuke publiek wat er komt. Iedereen die op deze dag in de Hemkade komt, weet wat ze er allemaal voor terug krijgen. Het is niet alleen het prachtige entertainment. Maar ook de sfeer, de gratis oliebollen en glühwein en natuurlijk alle extra’s die je op het vip deck krijgt. Het is een totaal plaatje wat zorgt dat mensen dit feest altijd in de agenda zetten. Ben je nog nooit geweest? Trek je stoute schoenen aan, en koop je kaartje voor 1 januari.

Agenda