Booming New Year op 1 januari tickets zijn al voor 80 % uitverkocht. VIP is al helemaal uitverkocht.

Toch een echte klassieker in Nederland. Vanaf 1 januari 2004 geven wij dit legendarische Booming New Year feest al in de Hemkade met nieuwjaar. De grondlegger van alle New Years Party’s. Dus niet feesten op 31 december wanneer alles 3 x zo duur is, maar gewoon de volgende dag wanneer iedereen toch vrij is. Het gegeven is dat dit feest nog nooit NIET uitverkocht is geweest. En nu de kaarten voor 1 januari 2023 weer over de toonbank vliegen kunnen we wel zeggen dat het dit jaar ook gaat gebeuren. De early bird kaarten waren al een tijdje uitverkocht en nu is de VIP helemaal uitverkocht. We wachten nu op de normale kaart om helemaal uit te verkopen.
Wil je dit feest niet missen? Dan is het nu wel tijd om je kaartje te kopen. https://shop.paylogic.com/059b88f7a4ae4f1fa723a31743d9d37a/

We gaan er weer alles aan doen om het onvergetelijk te maken voor jullie. Met hele dikke decoratie en de mooiste lasershows met vlammen en co2 kanonnen en confetti.
Je komt binnen in een sprookje.
Dj Line up wordt mega dik ! Dj’s : La Fuente , Erick E, Pavo, Jose, Luna, Michael Mess, Ko-c, The Prophet, Faustino dos Santos en Bass D zijn zo maar een paar namen.
Er komen er nog heel veel bij. Booming is een feest dat te leuk is om het te missen. Het nieuwe jaar inluiden kan niet beter.

Agenda