Booming was ook echt booming! Iedereen bedankt! Op naar de volgende feesten.

Booming was een feest om niet snel te vergeten. Het ging echt goed los en iedereen was blij en had er zin in. Heel veel positieve reacties gehad. Dat is heel fijn. Alle foto’s staan op www.crazyland.org
Nu is de organisatie alweer aan het vooruit kijken. Er komen weer heerlijke feesten aan. Kijk hieronder wat er voor jou te doen is en of het feest bij je past:
Iedereen heel veel geluk en gezondheid in 2016 ! 


 

Golden Battle | Zaterdag 9 januari 2016

Back2Back battleDit feest is niet van de Crazyland organisatie maar we promoten het wel! Niet minder dan de 2 grootste zwaargewichten van de Crazyland Sound strijden hier om de felbegeerde Titel.
Dj Mike S bekend van feesten als Crazyland, Dance Valley, Trance Energy, Mysteryland, Tomorrowland en Pleasure Island. Die verdedigt zijn titel tegen Dj Ruben Vitalis bekend van oa Dance Valley, Pleasure Island, Bi Rotic, Fuze Outdoor , Dance Nature. Dit feest wordt met de sound van deze dj’s vuurwerk van de bovenste plank!
Kijk snel op onze FACEBOOK PAGE om je kaarten te scoren.
Zet dit event in je agenda :  FACEBOOK

 Crazyland Super Heroes | Zaterdag 5 maart 2016

Crazyland Super Heroes

Crazyland komt er weer aan in maart! Nog maar 2 maandjes en het is dan weer tijd voor Crazyland! Dit 2 maal jaars terugkerende event is altijd van te voren uitverkocht en staat vol met de beste dj’s in House, Hardstyle, Freestyle, Oldskool, Techno etc etc. De organisatie is nu in onderhandeling met de dj’s Deepack, Isaac, The Viper, Darkraver, Dr Rude, Luna, Panic, Marco V, Quintin, Maus,Des Santos, Rob, Stanton, Critical Mass, Yves, Ko-c, Emiel Roche etc etc. We kunnen nog niet alles verklappen maar er komen echte toppers te draaien dat staat vast. Ook zal de grote lounge tent van 40 x 12 meter weer buiten naast de locatie staan. In weinig woorden: Crazyland Super Heroes wordt de bom met heel veel leuke en mooie mensen die maar voor een ding komen…. FEESTEN met de hoofdletter F. De voorverkoop loopt als een raket en nu al zijn we over de 70 % van de kaarten verkocht! Dus wil je er bij zijn ? Wil je naar een echt super feest met alles erop en eraan?
Koop je kaartje hier bij  Ticketscript of hier voor Paylogic of Primera.


B.I.T.C.H festival | Zaterdag 11 Juni 2016

11 juni kun je er van uit gaan dat de zomer is begonnen. De bloemen en bomen staan in bloei en wij dus ook. De tijd van het jaar dat iedereen blij is en zich sexy voelt. Deze tijd van het jaar is ons eerste festival en dit zal niet ongemerkt voorbij gaan . B.I.T.C.H is een feest wat tegenwoordig heel snel is uitverkocht en dat is niet voor niets. De sfeer op dit feest is uniek en vele mensen uit Europa hebben de sfeer al mogen proeven. Deze mensen komen allemaal terug. B.I.T.C.H is spannend. B.I.T.C.H is verslavend. Koop je B.I.T.C.H festival kaartje want dit festival wordt spectaculairder dan ooit. Het festival zit vol met extra’s voor binnen en buiten.
Koop je kaartje hier bij  Ticketscript of hier voor Paylogic of Primera.
See you there @ FACEBOOK

Website & Flyer/Concept Design by Custom Way ::: www.customway.nl

Upcoming Events