Booming was weer een lekker feestje en nu kan iedereen zich opmaken voor het 20 jarig bestaan van Crazyland in het Klokgebouw 7 maart.

We leven alweer in 2020 en het begin van 2020 is goed ingeluid door jullie op de Hemkade. ( de aftermovie Booming is over een paar dagen al klaar) En omdat jullie wel van een feestje houden hebben we als organisatie iets heel speciaal in petto. Een mega dikke party op een AA locatie en dan ook nog eens het 20 jarig bestaan. Want precies 20 jaar geleden was het allereerste Crazyland feest in Tropicana. En nu 20 jaar later vieren we dat met zijn allen in een van de mooiste locaties van Nederland. Hoe uniek is dat ? De voorverkoop is in de geschiedenis van Crazyland ook nog nooit zo hard gegaan. Ook de VIP kaarten vlogen de deur uit. Binnen een paar weken waren ze helemaal uitverkocht. Maar nu hebben we een leuke samenwerking met WOW partykleding in Eindhoven en daar liggen dus nog 50 vip kaarten op je te wachten! Bel ze snel! 040 2135353 Want op=op!

 

Speciaal voor dit feest hebben we ons allerbeste thema uit de kast getrokken, Victoria Angels Are Back. Het thema waar de dames allemaal zo gek op zijn. Het strikte deur beleid dat je als koppel naar binnen moet gaan met je eigen partner zorgt voor deze unieke sfeer. De kaarten gaan hard dus koop hier https://crazyland.org/paylogic/ jouw kaartje en zorg dat je niet zonder zit.

Dj’s:

De dj’s voor deze avond liegen er ook zeker niet om. We zijn bezig met grote namen, en hebben o.a. al dj s als Chuckie, Erick E, La Fuente, Deepack, The Prophet en Dana kunnen strikken. Maar dat is nog lang niet alles . We gaan door met dj’s boeken en zullen muzikaal aan alle wensen voldoen. Ook onze Mc’s Micky Hurts, Boogshe, Mc Den en Mc Louie staan weer voor jullie klaar!
Van house tot techhouse en van freestyle tot oldskool!

Website & Flyer/Concept Design by Custom Way ::: www.customway.nl

Upcoming Events