Datum :Zaterdag 22 Juli 2023
Evenememt : Crazy Wonderland festival
Lokatie : Fort Vechten Bunnik

meer informatie volgt.
 
 

Verkeersplan rond Fort Vechten

 

 

Kiss And Ride:

De Kiss And Ride geeft de mogelijkheid om je helemaal voor de deur af te zetten. Let op! Er is een omleiding. De auto’s komen vanaf de achterkant. Adres is Achterdijk Bunnik. Kijk voordat je reist naar www.crazyland.org/buurtbewoners en zie de plattegrond hoe je moet rijden.

OV:

Voor de mensen die met de trein willen komen, deze kunnen naar station Bunnik reizen. Daar staan pendelbussen klaar. Een kaartje voor de pendelbus kan je in de voorverkoop kopen voor maar 5 euro. Is een retour. Let op! De laatste trein naar Utrecht station gaat om 0:38 en de treinen gaan om het half uur.
Koop je pendelbuskaartje hier : https://shop.paylogic.com/6b2f47acef0c45f09d6cd838d5da3beb/

Kom je met de auto? Kijk dan ook heel goed op www.crazyland.org/buurtbewoners want daar staat duidelijk dat er een omleiding is voor de auto. Je gaat bij afslag Houten eraf op de A12 en rijdt naar Fort Vechten via de achterkant. Het kleine tunneltje bij Fort Vechten is afgesloten. Je kan wel heel makkelijk bij Fort Vechten parkeren op het Fort zelf. Als die vol staat kan je parkeren op het weiland meteen direct naast het Fort en dan kan je lopend naar de ingang. Makkelijker kan niet. Parkeerkaarten kosten 16 euro en VOL = VOL. Dus koop je parkeerkaart op tijd. Er zijn er nog maar 503 in totaal. Daarna is het parkeren volledig uitverkocht! Heb je geen parkeerkaart, kom dan met het openbaar vervoer. Er is namelijk een wegsleepregeling van kracht.