Crazy Wonderland Aftermovie af! Booming New Year 1 januari early bird gaat donderdag in verkoop!

Iedereen is nog aan het nagenieten van Crazy Wonderland Festival afgelopen 1 september. En wat een feest was het. We hadden veel geluk met het weer. Maar ook zaten alle showelementen van het feest goed in elkaar. Veel mensen die al bekend waren maar ook veel nieuwe mensen die hun ogen uit hebben gekeken.
De grote vraag was dan ook na het feest……. Wanneer is er weer zo’n leuk feest ? Nu kunnen wij zeggen dat 3 november die datum is. De voorverkoop loopt ( zeker na het festival 1 september ) keihard en 75 % van de kaarten zijn alweer verkocht.

Wil jij weer genieten van alle leuke mensen die echt hun best doen voor het thema? Dan is 3 november je kans. Als thema hebben we Dark Circus of Pleasure en onderaan kun je de aftermovie zien van Dark Circus of Pleasure een paar jaar geleden. We gaan weer heel erg uitpakken voor deze Crazyland en aan de dj’s zal het niet liggen. We hebben sowieso toppers als : Erick E, Deepack, La Fuente, Darkraver, Luna, Gumballz, Pavo, Dr Rude en ga zo nog maar even door. Crazyland 3 november gaat de bom worden !
Wil jij er bij zijn ? Klik dan hier http://crazylandparty.nl/site/paylogic/ of hier
http://crazylandparty.nl/site/tickets-dark-circus-of-pleasure-03-11-2018/

Booming Sexy New Year gaat donderdag in de verkoop!

Dan gaat het eindelijk gebeuren! De verkoop gaat aan. Hand op de knop. Booming Sexy New Year is het traditie getrouwe feest op 1 januari.
De meeste mensen vieren oud en nieuw lekker thuis of moeten werken. Daarna gaat het pas echt los! Al meer dan 15 jaar op rij een uitverkocht huis met een sfeer niet te evenaren.
Dit jaar zijn de kaarten middels “koppel tickets” te koop bij alleen Event Brite ( voorheen ticketscript )
De kaarten aan de deur zijn geldig met de 2 namen erop van jou en je partner. Hier wordt op gecontroleerd. Let op! Dit zal de sfeer en veiligheid nog beter maken binnen. Koop je voordelige early bird kaartje donderdag hier http://crazylandparty.nl/site/tickets-booming-sexy-new-year/ en wees op tijd.
Er is maar een beperkt aantal early bird kaarten beschikbaar!

Aftermovie Crazy Wonderland : 


Aftermovie Crazyland Dark Circus of Pleasure: 


 

Aftermovie Booming New Year :