Crazyland Back to School en SDC Worldparty waren geweldig. Nu op naar Booming New Year 1 Januari

2 Klappers van feesten achter elkaar.

2 november was Crazyland aan de beurt. Wat een feest. Wat een mega knaller en vlak daarna SDC worldparty. Met alle inzet van de SDC crew en Crazyland crew kon dat alleen maar een top feest worden.
Nu deze feesten weer langzaam naar de achtergrond verdwijnen en er nog een lach op de gezichten komt als er aan deze feesten gedacht wordt, staat Booming New Year Vibe alweer voor de deur. Het feest bij uitstek om je nieuwe jaar te beginnen. Dit feest heeft het allemaal.

De sfeer en gezelligheid, de gratis oliebollen en champagne, de gluhwein het vuurwerk en alle speciale effecten.
Niets is te gek voor dit feest en alle remmen gaan weer los. En nu de early bird bij dit feest al binnen een week uitverkocht was kunnen wij ook al zeggen dat de VIP bijna is uitverkocht. Nog maar 65 kaarten totaal!

En jullie weten bij ons is dit geen verkooptechniek. Als de VIP bijna is uitverkocht, dan is het ook echt bijna uitverkocht. De normale couple tickets zijn er nog wel voldoende.

Wil jij bij het leukste nieuwjaar feest van Nederland zijn en wil jij je nieuwe jaar inluiden als nooit te voren.
Koop dan hier https://crazyland.org/tickets-booming-sexy-new-year-tibbaa/ jouw kaartje.
De lonen zijn weer gestort en de feestdagen staan voor de deur dus geef jouw vriend of vriendin een ticket kado. Zorg er voor dat je nu vast je ticket in huis hebt. Want dit feest gaat zeker uitverkocht.

Djs en aftermovie

Dit keer gaan we weer lekker ons best doen met variatie in de dj line up! Onze volgende persberichten zullen wij aandacht besteden aan de line up en wij hopen dat jullie blij zijn met nieuwe namen.

Vorig jaar was Booming ook weer zoals andere keren als eind cijfer een geweldig. Een 5 sterren feest met alles erop en eraan. Zie hier de aftermovie van vorig jaar

Upcoming Events