Net bijgekomen van het vorige feest en het volgende feest is alweer in de maak. En wat voor een feest! Het wordt nu tijd voor het echte Crazyland feest en wel de Cleopatra-editie.

Veel mensen denken dat alle feesten die Crazyland organiseert ook meteen een Crazyland is. Maar dat is absoluut niet waar. BITCH of Royal Splash of The Fast and the Fabulous of Pleasure Island is ook geen Crazyland, maar worden wel door de Crazyland organisatie georganiseerd. Daarom is het nu tijd voor het feest dat al veertien jaar bestaat en wat zoveel verschillende titels door mensen opgelegd krijgt. ‘Het feest der feesten’ zoals velen zeggen in de volksmond of ‘het feest met de beste sfeer’ dat ook vaak genoemd wordt in partyland. Een ding staat vast: je verveelt je er nooit en iedere editie is anders! Dat kan je over vele andere feesten niet zeggen.

De organisatie denkt altijd maanden van te voren over welke ideeën ze deze keer kunnen verwezenlijken. Met het thema ‘Cleopatra’ kun je je weer flink uitleven! Zorgen jullie voor de superleuke en sexy outfits, dan zorgt de organisatie voor de decoratie en het omtoveren van de locatie tot een waar haremparadijs! En de tip om nu echt je kaarten te gaan halen geven ze alleen als het bijna uitverkocht is, dus sla nu nog je slag om je ticket voor een schappelijk prijsje te kopen voor het straks te laat is. Dit feest is al jaren op rij weken, soms maanden, van te voren uitverkocht. Haal bij Ticketscript of Paylogic je kaartje om zeker te zijn van jouw Crazyland-beleving 12 april!