Crazyland Klokgebouw 5 maart early bird uitverkocht. Nog 60 vip kaarten te koop! En tijden aangepast naar 04.00 uur

Het duurt nog maar 2 weken en dan is er heel bijzonder feest in het Klokgebouw Eindhoven. Van 20.00 uur tot 04.00 uur kun je genieten van een chic en mooi feest met veel entertainment en acrobaten shows inclusief de beste muziek. Een combinatie die ervoor heeft gezorgd dat Crazyland in heel nederland op de kaart staat.

Van Zaandam en Amsterdam tot het mooie Eindhoven. Iedereen kent Crazyland en weet dat het voor kwaliteit staat. Verder in dit persbericht zullen wij de eerste 4 dj’s bekend maken. Met de productie gaat het goed. Moeten wel eerlijkheid zeggen dat het moeilijk is om in 2 weken tijd allerbeste producenten bij elkaar te krijgen, maar jullie weten dat we nooit een feest zullen geven zonder de beste kwaliteit. Early bird kaart uitverkocht. VIP kaarten bijna uitverkocht:  Nu alle early bird kaarten zijn uitverkocht zullen als eerste de VIP kaarten gaan uitverkopen. Er zijn er nog maar 60 in totaal.

Wij verwachten dat ook die vandaag uitverkocht zullen zijn. Met een VIP kaart voor maar 10 euro extra krijg je :  Grote VIP area met uitzicht over de zaal met food, oesters, fruit, champagne, luxe hapjes, massage, luxe loungebanken, chocoladefontein en free dvd/cd box etc etc. 

Daarna zullen alleen de regulier kaarten nog te koop zijn. Wil je ( vip ) kaarten kopen , dan kan dat hier https://shop.paylogic.com/08644b5f1bac458ab43f09748ee552e4/‘Wees zeker van je zaak en haal ze vast in huis. Het feest is al over 2 weken. Eerste dj’s bekend Crazyland 5 maart in het Klokgebouw: Crazyland organisatie komt met de eerste 4 namen naar buiten voor het feest op 5 maart. Voor de main hebben wij dj La Fuente en dj Erick E geboekt.

En voor de hardere stijlen vast dj Darkraver en het duo Deepack. Voor de techhouse/ techno area zijn we volop bezig nog met boeken.

Later in de week zullen we weer meer dj’s bekend maken. 
Trailer Crazyland Rehab:

De aangepaste trailer van dit feest kun je hier bekijken https://www.youtube.com/watch?v=Jef07UGR-6A

Op de trailer is goed te zien waar Crazyland allemaal voor staat. De mooiste mensen die genieten van een waanzinnig feest vol entertainment en special effecten. Een feest wat zijn kaartprijs driedubbel waard is. Bij ons staan jullie centraal. En ondanks dat we echt een hele moeilijke tijd hebben gehad willen we er weer vol voor gaan met zijn allen. Laten we van 5 maart een onvergetelijk feest maken.

Eindelijk, we mogen weer genieten! 

Agenda