Crazyland Maffia Klokgebouw VIP kaarten ook al uitverkocht. Pak nu nog een van de 150 overgebleven early bird tickets voor maar 35,75 euro

Crazyland Maffia gaat weer vlammen in het Klokgebouw op 15 April. Zet deze datum maar met een dikke stift in je agenda. De eerste keer in 2020 vlogen bijna de dakpannen van het Klokgebouw af. Nog net voor de Corona tijd in maart 2020 kon je vol gas genieten van alle zalen in het event center. Dat gaan we nog eens heel dik overdoen met nu ook weer de top dj’s La Fuente, Darkraver, Erick E, Deepack, Luna, Francois, Yves, Luna, Pavo, Faustino dos Santos, Ko-c, Lexuz, Bass D, etc etc. De acrobaten acts en shows worden weer geboekt en jullie kunnen nog genieten van dit mooie feest voor maar 35,75.
Koop hier met deze link je kaartje https://shop.paylogic.com/9e51049e01a24580944f9f49e291faff/tickets
De laatste 150 van die early bird gaan nu in de verkoop.

Crazyland Goodfellas Maffia.

Het thema is zo veelzijdig en zeer geliefd bij het publiek. Doe echt je best op je outfit en kom als Gangster of politie, FBI, gevangenisbewaarder, boef, peaky blinders, black tie incl sigaar, roaring twenties, korsetten, kant ,veren, charleston,krijtstreep, of sexy maffia girl. Je kan het zo gek niet bedenken wij zorgen voor het mooiste decor, de shows en de heerlijke beats. Wij zullen alles uit de kast trekken om jullie te verrassen en het naar je zin te maken. De voorverkoop gaat keihard. Zorg dat je nog je voordelige early bird te pakken hebt.

Agenda