Moulin Rouge

“Je bent zo goed als je laatste feest” zegt men vaak. Gelukkig voor de Crazyland organisatie was de laatste Crazyland in november zo goed dat ook wij als organisatie merken dat de editie zo hard
loopt dat deze veel eerder uit gaat verkopen als andere edities. Het record van 2 maanden van te voren uitverkocht zal dan ook zomaar gehaald kunnen worden. Dat wordt nog spannend. Het thema wordt zeer
leuk opgepakt en nu al zijn veel mensen bezig met hun out-fit. Op Facebook staan al meer dan 5000 mensen in totaal aangemeld. De voorverkoop loopt zo goed dat we nu al een waarschuwing moeten geven!
Wil jij er bij zijn met Crazyland Moulin Rouge ?

Koop dan hier bij Ticketscript of hier bij Paylogic  je kaarten. Of gewoon bij alle
Primera winkels in Nederland.

Booming Sexy New Year Vibe last info

Booming Sexy New Year op 1 januari komt er weer aan en omdat dit feest al meer dan een maand uitverkocht is willen wij als organisatie waarschuwen voor de zwarte markt. Hier worden kaarten verkocht waarvan de
barcode gekopieerd wordt en meerdere keren wordt doorverkocht helaas kunnen wij niet eerder dan op het evenement zelf checken of je kaart goed is dus wees gewaarschuwd en koop je tickets daarom altijd op tijd.
Er is geen deurverkoop en voor de heren geldt alleen toegang als je met je eigen dame komt hierop wordt weer streng toezicht gehouden, dit alles uiteraard om de sfeer binnen optimaal te houden!
De dresscode voor 1 Januari is glitter en glamour alle kleuren hierin zijn toegestaan als het maar een hoog glamour gehalte heeft, en voor de heren geldt een pak of pantalon met blouse of glittershirt (jeans in welke kleur ook zijn NIET toegestaan)

2017

Tot 2017 en wij wensen jullie allen een zalige kerst en een heel gelukkig nieuw jaar. Tot 2017 dan rocken we hem weer met zijn allen. Want jullie zijn het feest!

Agenda