Crazyland organisatie geeft 1 januari cadeaus weg!,De eerste 900 mensen krijgen iets heel speciaals!

Cadeau voor jou

Kerst is het feest van liefde, geborgenheid en natuurlijk van cadeaus. Daarom kan de organisatie van Crazyland niet uitblijven om iets moois terug te doen voor zijn publiek.
Want juist het publiek is waar de organisatie zo trots op is. Jullie maken het feest en maken de sfeer. Voor alle eerste 900 bezoekers van Booming Sexy New Year 1 januari hebben we daarom een goodiebag klaarstaan met daarin oa: een vrijkaart voor de ultieme back2back party tussen Mike S en Ruben Vitalis (mede mogelijk gemaakt door 2Venue) , een pen of boeddha beeldje, een super nieuw mix CD van Crazyland
Wil jij dit cadeau in ontvangst nemen zorg er dan voor dat je vroeg komt! De deuren gaan al om 18:00 uur open en op is op.

Crazyland

Streng deurbeleid

Dit feest is al 6 weken uitverkocht maar we zullen nog strenger zijn in het nieuwe jaar. Ook 1 januari is er weer een strict deurbeleid. Wil je als man binnenkomen? Neem dan je vrouw of je vriendin mee. Neem niet een willekeurige dame die je tegenkomt op straat mee. Zowel de dame die dat probeert als de heer komen dan niet meer binnen. Hier zijn we erg streng in en dat is puur om de sfeer optimaal te behouden.

Dresscode

Dit jaar hebben we gekozen voor de kleuren zwart, wit of zilver. Het mag een combinatie van deze kleuren zijn maar ook 1 van de kleuren.
De kleur van de broeken mogen zwart, zilvergrijs of wit zijn, en geen jeans.
Voor vragen over de dresscode kun je mailen naar Brigittemore@hotmail.com zij kan jullie precies vertellen wat wel of niet is toegestaan.

Crazyland

 


Back2Back   | Zaterdag 9 januari 2016

Back2Back battleNet na 1 januari is er een super gevecht tussen 2 zwaargewicht dj’s Mike S en Ruben Vitalis.
The Battle of the Year wordt georganiseerd door club 2Venue in Almere. Dat dit vuurwerk wordt daar kun je een weddenschap voor afsluiten! Deze bekende jongens in de scene hebben met hun jarenlange ervaring al heel wat muzikale hoogtepunten beleefd en met boekingen als Mysteryland, Dancevalley, Trance Energy, Tomorrowland, Pleasure Island etc achter hun naam zal bij deze muzikale battle de decibellen door je oren knallen. Wil jij hierbij zijn en dit gevecht van dichtbij meemaken? Dan wacht er goodiebag met een vrijkaartje vanaf 18:00 op je in de Hemkade Zaandam. Wees er dus op tijd bij.

 

Crazyland Super Heroes | Zaterdag 5 maart 2016

Crazyland Super HeroesVanaf 1 januari 2016 gaat het jaar goed beginnen. Het is dan al weer snel tijd voor het volgende Crazyland feest : Crazyland Super Heroes. Zoals verwacht loopt de voorverkoop als een raket en zal dit feest ook zeker uitverkocht raken. De totale voorverkoop zit al op 60 % en er zijn nog meer dan 2 maanden te gaan!
Kies daarom om nu vast je kaartje te halen door hier te klikken voor Ticketscript of hier voor Paylogic of Primera.

Website & Flyer/Concept Design by Custom Way ::: www.customway.nl

Agenda