Crazyland viert zijn 20 jarig bestaan als organisatie op 4 november met als thema : Al Capone ’s Squad. Early Bird begonnen!

Mooie oude tijden

Lang geleden was daar een donkere grijze dag ergens eind 1997 in Vlaardingen. De herfst was begonnen en de regen kletste tegen de dakpannen. De flyers lagen overal in de steden. Zelfs bij de bakker kwam je de flyers tegen. Plastic Fantastic met dj’s Lars, Darkraver, Mike S en Mark van Dale in de line up. De line up was niet echt bijzonder , maar er was wel goed geflyerd en iedereen praatte erover. De locatie ? Sam Sam een oud gebouw in Vlaardingen voor 500 mensen. Het feest zou 7 uren duren. Het was spannend. Nooit eerder had de organisator een feest georganiseerd. Maar de voorverkoop ging goed. De locatie was vol. Het was het aller eerste feestje van de organisatie die later Crazyland naar voren bracht. Een dag om bij stil te staan. Later in het jaar 2000 kwam in april Crazyland voor het eerst. En met gelijk al 1800 bezoekers was dat meteen geen klein feestje meer. Die eerste jaren in 1997 en 1998 waren geweldig. Gewoon knokken voor elke bezoeker. En aan iedereen vragen na afloop of er verbeterpunten waren. Dat waren nog eens mooie tijden. Geen CD spelers met Sync knop maar ouderwetse platenspelers. De dj kon echt draaien. En nu alweer 20 jaar later kunnen we dit mooie moment vieren met zijn allen in de Hemkade. Met ook nog eens een oldskool maffia thema. Wie wil daar niet bij zijn? En wie jarig is trakteert. Dus van de organisatie krijgen jullie allemaal een leuk cadeautje. Crazyland wordt een super feest 4 november. Een feest om niet te vergeten.

Early Bird

Wil je er bij zijn? Klik dan hier Ticketscript voor kaarten! De early bird kaarten kosten maar 28,75 ( let op zijn beperkt aantal early bird kaarten ) Wil je bij Paylogic bestellen ? Klik dan hier voor Paylogic of koop je kaarten bij alle primera winkels door Nederland.

Website & Flyer/Concept Design by Custom Way ::: www.customway.nl