Crazyland volledig uitverkocht! Maak je op voor Booming Sexy New Year 1 januari !

Kaarten kopen
Crazyland is volledig uitverkocht en dat een maand voor het feest. Maar niet getreurd want 1 januari heeft de organisatie alweer het volgende feest in petto. Vergeet oud en nieuw met al die dure prijzen en
kom lekker de dag erna feesten! 12 uur lang kun je genieten van het feest der feesten op nieuwjaarsdag Booming New Year het goede begin van een nieuw jaar! Dit feest is altijd ver van te voren uitverkocht en daaromis het aan te raden om nu al je kaartje te kopen.

phoca_thumb_l_new%20year-322

De normale kaarten zijn 32,50 euro en de VIP kaarten zijn maar een klein beetje duurder maar daar krijg je wel heel veel extra voor zoals: Welkom champagne, Oesters, Sushi, Fruit, DVD, CD, Massage, Chocolade Fontein, ijsjes , Luxe Hapjes en een VIP deck met een mega uitzicht over de Main Area. Koop hier bij ticketscript of Paylogic of alle Primera’s in heel Nederland!

phoca_thumb_l_new%20year-372

Booming Sexy New Year
Booming Sexy New Year is een feest dat al meer dan 10 jaar een uitverkocht huis trekt en dat is niet voor niks. De sfeer op 1 januari lijkt wel nog beter als normaal doordat iedereen zin heeft om zijn nieuwe jaar goed in te luiden. Hieronder kun je een filmpje zien van 1 januari 2015 en vast de sfeer proeven.. dit feest wil jij echt niet missen!
Zo zijn er verdeeld over 5 Area’s verschillende muziekstijlen waaronder: Hardstyle, Freestyle, House, Oldskool, Techno en Deephouse.

Facebook
Zet je zelf in de agenda op Facebook www.facebook.com/officialcrazyland en kijk wie er van je vrienden nog meer gaat naar dit feest.

Agenda