Crazyland Super Heroes is alweer voorbij en wat een succes was het. Mensen hebben op Partyflock de waardering als “geweldig” gegeven. Het hoogst haalbare wat er is. Ondanks dat er echt heel veel mensen ziek waren ( beterschap voor iedereen ) was het feest van het begin tot het eind een overlading van sfeer, gezelligheid en dansende mensen.
Crazyland zoals Crazyland bedoeld is.
Alle mensen zagen er fantastisch uit en ook de dj’s deden heel goed mee met de dresscode. Alle foto’ s staan zijn op deze website te bekijken.
Nu staan de volgende feesten alweer voor de deur en we hebben het voor de gemak maar even alles op een rij gezet. Velen zijn met hele leuke acties voor jullie.


 

Pleasure Island Festival : LollypopPleasure Island Festival 10 september 2016
Pleasure Island Festival was in 2015 een van de leukste festivals. Totaal uitverkocht en een ongekende sfeer. Dit jaar heeft dit festival leuke extra kleine en midden grote area’s erbij om het nog gezelliger te maken. Vorig jaar waren er 6 area’s en nu zijn dat er 7 totaal.Hier komen de hostings van Pleasure Island Festival: Pleasure island mainstage, Hardclassics, Oldskool gangsters, House of Tech, Timelock freestyle, ALX bookings area en Decade 1990-2000 .Wij als organisatie van Pleasure Island zijn trots dat we zulke hostings hebben!

Er zijn hele mooie aanbiedingen van kracht. Een super early bird kaartje voor maar 27,50 en een early bird VIP kaart voor maar 40,00 euro! Koop via TICKETSCRIPT of hier via PAYLOGIC je kaartje in de early bird. Er zijn ook kaarten te koop bij Primera. BEKIJK hier de aftermovie van afgelopen Pleasure island

 


 

B.I.T.C.H festival 11 juni 2016
B.I.T.C.H festival komt er weer aan deze zomer! En hoeveel mensen hebben wij niet blij gemaakt. Heel veel mensen vragen zich nog steeds af waarom het maar een keer in de 2 jaar is. Dat is puur om het speciaal te houden en hoe speciaal is het wel niet. Het feest zit vol met sexy mooie mensen die van een heerlijk stout en ontspannen sfeertje houden. Een sfeertje waarbij van alles kan gebeuren maar niet perse hoeft. B.I.T.C.H festival is een antwoord op de populaire B.I.T.C.H feesten 2 x per jaar die tegenwoordig al dik 2 maanden van te voren zijn uitverkocht. Mede omdat een overbrugging van februari naar oktober wel heel erg lang is , heeft de organisatie van B.I.T.C.H dit festival in het leven geroepen. Het feest duurt van 17:00 uur tot 06:00 uur en is zowel in alsoutdoor. Outdoor zullen er weer heel veel verrassende acts en stages komen. Een must voor de B.I.T.C.H die-hard. De kaarten gaan weer hard! Nu al zijn de VIP kaarten online uitverkocht en het gaat niet land duren of de gewone kaarten online zijn ook uitverkocht.

Koop hier via TICKETSCRIPT of via PAYLOGIC je kaartje nog online.Op is op! Wacht niet te lang!
Er zijn ook kaarten te koop bij Primera.
BEKIJK hier de aftermovie van afgelopen B.I.T.C.H  festival.


 

01032016-flyerCrazyland 5 november 2016
Crazyland was weer de bom afgelopen zaterdag en mensen kijken nu alweer uit naar de volgende.
Afgelopen editie was kwa thema erg gewaagd maar aanstaand thema is zo vet en veelzijdig daar kun je niet omheen.
Dark circus of Pleasure. Het publiek kennende zal zich weer flink uitdossen met kleding en schmink
Kom als Dark Queen, Evil Phantom, Halloween, Dark Mistress, Clown, gothic Princess, Fantasy Death, Mr Skeleton, Screaming Gost, Sexy Devil, Freaky Templar,Sexy Vampire, Freddy Krueger,Nar, the Joker,Horror Queen, Sexy Pierrot, Living Doll, Cirque Sinister.
Koop hier via TICKETSCRIPT of via PAYLOGIC je kaartje in de early bird. Er zijn ook kaarten te koop bij Primera.
BEKIJK hier de aftermovie van afgelopen Crazyland

 

Agenda