Crazyland was een groot succes. Iedereen dank daarvoor. Volgende feesten staan alweer voor de deur

Crazyland was weer een lekker feest met alles wat nodig is om het geweldig te vinden. De mensen hebben gestemd achteraf en zowel op Partyflock als op SDC staat het feest als geweldig omschreven. Dank daarvoor. Nu de lente gaat aanbreken en de vogels weer zingen in de ochtend krijg je ook weer zin in de festivals. En die gaan er komen! En we hebben nog een leuke mededeling hieronder , want het volgende thema van Crazyland in november slaat heel goed aan!

+ 15 juni BTCH Summer Editie.

Dit feest was online al heel snel uitverkocht. Maar wat veel mensen niet weten is dat er nog enkele kaarten liggen bij een aantal fysieke voorverkoop adressen maar wees er snel bij want het zijn er niet veel meer! Kijk snel op www.crazyland.org waar nog kaarten liggen. Zodat jij het leukste en stoutste festival van het jaar niet hoeft te missen.

+ 31 augustus Crazy Wonderland Festival.

Het festival wat een echte totaal beleving is en waar je de hele dag vermaakt wordt en daardoor de eervolle bijnaam ” mini Tomorrowland ” kreeg gaat erg goed in de verkoop. De aller laatste early bird kaarten gaan nu over de toonbank. ( let op dit festival was in 2018 ruim van te voren uitverkocht ) Wil je nog een kaart kopen voor een mooie prijs , dan is nu nog je kans ! Klik hier https://crazyland.org/paylogic/ kaarten te bestellen! Kijk op Facebook of jouw vrienden er ook tussen zitten bij de 8200 aanmeldingen : https://www.facebook.com/events/808161929573210/

+ 2 november Crazyland Back to School.

Crazyland komt weer eens met een nieuw thema! De meiden in sexy school jurkjes en de jongens als Nerd. Wij gaan er in ieder geval voor zorgen dat de locatie weer omgetoverd gaat worden en dit keer als een high school en zorgen weer voor de beste sfeer die Nederland rijk is. Het thema slaat heel goed aan. In een paar dagen waren alle early bird kaarten weg en nu gaan de normale en de VIP kaarten ook super hard.
Met VIP krijg je : VIP ingang, Gadgets en DVD/CD bij binnenkomst. Vip deck met Sushi, Luxe hapjes, Chocolade Fontein, Snoep, Oesters, Fruit, Massage, Welkom Champagne, VIP bar en extra zitjes.
Voor maar een kleine 10 euro extra ben jij VIP !
Koop je kaartjes hier en zorg dat je deze schooldag niet mist! Zet hem vast in je agenda https://www.facebook.com/events/787887691573299/