Crazyland was weer een super feest. 2 feesten op komst waarvan een nog een early bird

Booming New Year is jouw nieuw jaars party op 1 januari

Lieve mensen wij willen jullie allereerst hartelijk bedanken voor de onvergetelijke editie van Crazyland Dark Circus. ( foto s staan nu op www.crazylandparty.nl )
Wat een nacht en wat zagen jullie er fantastisch uit ! En terwijl de avonden weer langer en kouder worden de pepernoten al volop in de winkels liggen, gaat Crazyland zich al weer opmaken voor zijn ongeëvenaarde nieuw jaars party!
Het feest om je nieuwe jaar pas echt goed in te luiden.. en waar zoals jullie van ons gewend zijn het je aan niets zal ontbreken.
De locatie zal omgetoverd worden tot een waar winter sprookje. Van champagne tot Gluhwein en oliebollen kortom niets is ons te gek om het jullie naar de zin te maken.
Het entertainment zal jullie weer versteld doen staan en ook de dj’s zullen het nieuwe jaar goed in knallen met hun opzwepende beats! Het lijkt nog ver weg maar zoals jullie inmiddels weten gaat ook dit feest op zeker uitverkocht.

Wil je toch nog een korting? De allerlaatste 90 early bird kaarten gaan nu in de verkoop voor Booming New Year.
Wil jij voor sinterklaas of onder de kerstboom een origineel cadeau verras dan je vriend of vriendin met een ticket voor het leukste feest van het nieuwe jaar!

Bestel je ticket snel op http://crazylandparty.nl/site/tickets-booming-sexy-new-year/ en zorg dat jij je kaarten vast in huis hebt.

Crazyland 16 maart 2019 early bird al helemaal uitverkocht

Crazyland was een mega feest afgelopen week en veel mensen praten er nog over na. Mede door het grote succes weer zijn nu al alle early bird kaarten uitverkocht voor
maart 2019. In veel gevallen zijn Crazyland feesten erg in trek bij mensen. Zo ook deze editie die door heel veel mensen als heel leuk wordt bestempeld. Gaan we de afgelopen editie weer overtreffen? Aan ons ligt het niet.
Wij blijven investeren en zorgen dat jullie waar voor je geld krijgen.
Omdat deze voorverkoop heel hard loopt is het nu al verstandig om toch je kaarten al in te slaan.
Koop hier Paylogic of bij Primera je kaarten

Website & Flyer/Concept Design by Custom Way ::: www.customway.nl

Upcoming Events