Dj Darkraver voor het eerst op B.I.T.C.H fetish feest aanstaande zaterdag. Laatste belangrijke punten zoals Locker Link!

Aanstaande zaterdag gaat het helemaal los op de Hemkade in Zaandam. Van 18:00 uur tot 06:00 uur kun je genieten van het leukste fetish feest van Nederland. B.I.T.C.H summer fest is daar en voor de allereerste keer is er een Gumballz Freestyle zaal bij. En niemand minder dan dj Darkraver komt draaien. De timetable wordt vanavond officieel bekend gemaakt. Dj Darkraver draait tussen 02:00 uur en 03:00 uur.

Omdat het weer er niet heel gunstig uit ziet voor zaterdag ( er komt zeker ook regen ) kunnen wij als organisatie met trots zeggen dat bij ons van alle festivals die dag echt iedereen droog staat! Zoals jullie gewend bij ons wordt aan alles gedacht.

De gene die hun tickets nog niet gepersonaliseerd hebben geen stress die mogen er gewoon mee naar binnen het is nog niet verplicht.

De dresscode daar in tegen is wel verplicht, alleen lak, leer, rubber, latex, metaal, pu leder, neopreen, pvc en tape zijn toegestaan.
Let op! de doorbitch is streng en zal er op toe zien dat iedereen zich hier aan houdt.

Heren mogen alleen met hun eigen vrouw/partner naar binnen en mocht er geconstateerd worden dat men zich hier niet aan houdt dan wordt de toegang geweigerd. Dit geldt ook voor dames die losse heren mee naar binnen loodsen.

De deur entree is geopend van 18:00 tot 00:00 daarna zal de toegang sluiten en is binnenkomen niet meer mogelijk.

Iedereen die een kluisje wil huren kan dat doen met deze link 

Iedereen heel veel plezier voor zaterdag

Website & Flyer/Concept Design by Custom Way ::: www.customway.nl

Upcoming Events