Datum : Zaterdag 01 September 2018
Lokatie : Balkenhaven- Zaandam
Genres:
Leeftijd: 18+
Dresscode: Nee
Beperking : Geen / Voor iedereen toegankelijk.


Ticket info
Super super early bird :
 € 27,50
Super early bird :  € 30,00
Early bird : € 32,50
Normaal  : € 37,50
Super vip early bird  : € 40,00
Early bird  VIP :  € 45,00
VIP  : € 49,75

 

Beste bezoekers jaren lang hebben we met z’n allen feest gevierd op het leukste eiland van Nederland namelijk Pleasure Island!
Maar op 1 September 2018 zal de Crazyland organisatie jullie meenemen naar een nieuwe bestemming… Crazywonderland.
Een land  waarin niets te gek is en jullie betoverd zullen worden door Alice en nog veel meer sprookjes figuren en wordt ook jou droom werkelijkheid! 

Want zoals Alice haar saaie dag onverwacht veranderde in een prachtig sprookje zo zal ook jij meegevoerd worden in een wonderwereld en beleef je avonturen als nooit tevoren. 
Zo zijn er maarliefst 7 Area’s met oa hardstyle, techno, free style,house oldscool, early rave,trance, tribal progressive. En mochten de kaarten ongunstige geschud zijn en het weer tegenvalt dan zal de harten koningin jullie meenemen en zullen jullie dit sprookje binnen in de Rabbit-hole voortzetten!
In dit land is niets te gek je zult je er de hele dag in een spannend avontuur wanen! Het meest betoverende entertainment zal je doen vergeten waar je bent en je als je voeten even niet meer kunnen dan relax je in de prachtige tuin aan het water waar je kunt kiezen uit hangmatten, lounge bedden, bubbelbaden of luxe banken.  Het zal je aan niets ontbreken zo kun je er heerlijk eten en drinken. Kortom genieten van alle luxe die dit leukste festival je biedt zoals attracties, winkeltjes en leuke versnaperingen.

Laat jou droom werkelijkheid worden en bestel nu je tickets!

Agenda