georganiseerd door B.I.T.C.H.
Datum : zaterdag 1 oktober 2016
Tijd : 21:00 – 06:00
Locatie : North Sea Venue – Zaandam
Beperking : Heren alleen in gezelschap van een dame.


Minimumleeftijd : 18
Prijzen
Early bird:€ 34,75 → uitverkocht
VIP: € 49,- → uitverkocht
Voorverkoop:€ 37,75

Terwijl de afbouw van B.I.T.C.H. festival nog in volle gang is, is in twee dagen tijd de helft van alle kaarten verkocht voor de volgende B.I.T.C.H. editie op 1 oktober. B.I.T.C.H festival was een megagroot succes en de vrijdag voor het feest toen de voorverkoop werd aangezet voor de volgende editie van 1 oktober ging het al helemaal los met de kaarten. Dat de indoor edities van B.I.T.C.H. populair zijn was al duidelijk, maar dat de kaarten in een paar dagen tijd zo hard gaan is ook een aangename verrassing voor de organisatie.

Nog nagenietend van alle positieve reacties van mensen kan B.I.T.C.H. aannemen dat de mensen nu ook verslaafd zijn geworden aan het festival. Het totaalplaatje met zijn weergaloze shows, heerlijke chillouts en de temperaturen die naar ongekende hoogtes stegen, kortom alles zat mee! De productie stond als een huis en de dj’s draaiden stuk voor stuk geweldig. De dank is ook groot naar de opbouwploeg. De Clinic techno area, de Lef area, de Bora Bora area, Slaves for Passion area…Overal hing de heerlijke B.I.T.C.H. vibe en niemand wilde naar huis. Als het weer het toelaat dan maken ze voor jullie weer zo’n leuke B.I.T.C.H tuin met hangmatten en kampvuren op 1 oktober.

De VIP en de Early bird zijn dus nu al online uitverkocht. Wees er snel bij voor de normale kaarten online bij Ticketscript of Paylogic en offline bij de Primera winkels. Binnen nu en een paar dagen zullen alle foto’s op www.crazyland.org staan. Ook wordt er hard gewerkt aan de aftermovie.

 

Line-up