Hemkade wordt totaal verbouwd en vernieuwd! Heropening met BTCH 1 oktober en 8 oktober

Hemkade wordt totaal verbouwd en wordt voor jullie een hele verrassing. De werkers zijn heel druk bezig om er een mega zaak van te maken. Het is niet zomaar een verbouwing maar een echte heuse nieuwe locatie. Daarom kunnen we wel zeggen dat 1 oktober de heropening van de nieuwe Hemkade is. 

We zijn blij jullie weer te mogen verwelkomen op onze aanstaande btch evenementen op 1 en 8 Oktober. De datum 1 oktober was online binnen 45 minuten uitverkocht, maar let op mensen er zijn voor deze editie nog kaarten te koop bij onderstaande voorverkoop winkels dus bel ze snel als je nog kaarten wilt bemachtigen: 

Demask Amsterdam: 0204233090
Fun house Den Haag: 0702158206
Wow Eindhoven: 0402135353
On top of love: 0736100011
Rings of Pleasure Haarlem: 0235425181
Indecent Beverwijk:0638609466
Mad Men Gorinchem: 0614412419
Moonheels Maarssen: 0346568863

Dresscode:
Twijfel je over je outfit dan kun je mailen naar onze doorbitch Tido:
 tido-asser@hotmail.com

Deur entree:
We gaan open om 20:00 tot 06:00 uur.
De deur entree sluit om 00:00 uur
Let op heren moeten in het gezelschap zijn van hun partner

Editie 8 Oktober:
De editie van 8 Oktober is bijna uitverkocht maar voor deze editie komen er GEEN kaarten bij de fysieke voorverkoop winkels te liggen. Dus mocht je deze kaarten willen kopen bestel ze dan nog snel via: https://shop.paylogic.com/6f54f7c1b4d74624ade57678f32e9216/

Locker:
Jullie kunnen online vast voor beide edities een locker reserveren de locker voorverkoop stopt op de donderdag voor het betreffende feest.
Kijk goed of je de juiste datum aanklikt voor de editie waar jij kaarten voor hebt. Eenmaal gekocht kan dit teruggedraaid worden.
Bijdeze de locker link https://eventix.shop/2sfkqw82

Intern portaal:
Om je kaart van 1 oktober te verkopen of aan te kopen op een veilige manier kun je dit doen via ons eigen portaal met Paylogic/ See tickets
BTCH 1 oktober is online uitverkocht! Onze wachtlijst is de enige plek waar je nog officieele en veilige tickets kunt kopen en verkopen. Let op! Alle andere website die tickets voor onze evenementen aanbieden kunnen de echtheid hiervan niet garanderen. 

Wat is de wachtlijst?

De wachtlijst is de enige manier om op een veilige manier toch nog aan tickets te komen, of jouw ticket te verkopen. fans zonder kaarten kunnen zich inschrijven op de officiële wachtlijst en fans met kaarten kunnen hun tickets aanbieden voor verkoop aan de wachtlijst. 

Het aanbieden van tickets is geen garantie op verkoop. vraag en aanbod worden op een veilige manier bij elkaar gebracht. Je ontvangt je aankoopbedrag pas terug als er een match is gemaakt met een koper en deze koper de kaarten na de match betaald heeft.

Hoe kan ik mij aanmelden voor de wachtlijst?

Het evenement is uitverkocht. omdat de vraag naar tickets groot is, is er op dit moment een officiële wachtlijst om nog aan kaarten te komen. 

Voor de wachtlijst van:

1 OKTOBER: https://shop.paylogic.com/e7ededffb5344685b30749dfddcf7292/

Hoe kan ik ticket(s) verkopen?

Wil jij je tickets verkopen voor een van onze evenementen? Dan kun je je ticket aanbieden aan de eerstvolgende op de wachtlijst om zo je geld terug te krijgen. Volg hiervoor de volgende stappen: 

+ Klik in de bevestigingsmail van Paylogic op ‘orderstatus’. Of vraag je bevestigingsmail op via: https://account.paylogic.com/i-lost-my-tickets

+ Je gaat nu naar jouw bestelling binnen Paylogic. 

+ Selecteer jouw bestelling en kies voor ‘verkopen’. 

+ Selecteer de tickets die je aan wil bieden voor verkoop en klik op ‘volgende’ om te bevestigen.

+ Zodra er een match is gemaakt met een fan die jouw ticket(s) wil hebben, ontvang je het aankoopbedrag terug via het betaalmiddel waarmee de kaarten destijds betaald zijn. 

+ De servicekosten worden hierin niet vergoed. Vanaf het moment van verkoop zijn de betreffende tickets niet meer geldig binnen jouw bestelling.

Ik heb mijn ticket(s) aangeboden voor verkoop, wanneer krijg ik dan mijn geld terug?

Je ontvangt het aankoopbedrag van je tickets excl. de servicekosten pas terug als er een match is gemaakt met iemand op de wachtlijst en als diegene de kaarten na de match betaald heeft. Het aanbieden van tickets via de wachtlijst is geen garantie op verkoop. Vraag en aanbod wordt op een veilig manier bij elkaar gebracht. Dit kan betekenen dat kaarten niet (direct) verkocht worden.

Moet ik betalen voor verkopen van mijn ticket(s)

Geef je je ticket(s) terug en wordt deze verkocht aan iemand op de wachtlijst? Dan storten we het gehele ticketbedrag exclusief servicekosten terug. Hierdoor kost het verkopen van je ticket dus de service fee per ticket.

Waarom kan ik niet zelf de prijs bepalen voor het doorverkopen van mijn ticket(s)?

Ticket(s) voor festivals en evenementen zijn niet goedkoop. Wij proberen op deze manier de ticketprijzen zo laag en eerlijk mogelijk te houden. Door ook teruggebrachte tickets voor bijna dezelfde prijs te verkopen aan bezoekers op de wachtlijst, blijft deze kans voor iedereen gelijk.

Wat gebeurt er als niemand op de wachtlijst staat?

Je kunt je ticket alleen retourneren als er een nieuwe koper is. In de meeste gevallen is dat geen probleem, omdat bij een uitverkocht evenement de vraag naar kaarten groter is dan het aanbod. Mocht het toch voorkomen dat er geen geïnteresseerden op de wachtlijst staan, dan blijft je ticket in jouw bezit totdat er iemand zich meldt via de wachtlijst. Zolang je ticket niet is verkocht via onze wachtlijst kun je deze ook altijd nog terugtrekken en toch zelf gebruiken.

ik wil mijn aangeboden ticket toch zelf gebruiken. kan dat?

Je kunt het aanbieden van je ticket voor de wachtlijst nog annuleren zolang er geen match+betaling is voltooid. Dit doe je door in jouw ‘orderstatus’ van je bestelling op ‘terugtrekken’ te klikken. Je ticket komt dan weer beschikbaar in je account en blijft geldig voor jou. Let op: het doorverkopen van een ticket bij een populair evenement kan erg snel gaan.

Hoe werkt de wachtlijst?

Vraag alleen de tickets aan die je écht wil hebben. Er wordt alleen een match gemaakt als de volledige aanvraag beschikbaar is. Hoe meer tickets je aanvraagt, hoe kleiner de kans dat er een match kan ontstaan. Volg hiervoor de volgende stappen: 

+ Kies het aantal tickets waar je naar op zoek bent. 

+ Zodra dat aantal aangevraagde tickets beschikbaar komt, ontvang je een e-mail van Paylogic. hierna heb je 48 uur om jouw aanvraag te voltooien. Als je de aanvraag niet binnen 48 uur voltooid, worden jouw tickets beschikbaar gesteld aan de volgende op de wachtlijst. 

+ Wanneer het aantal aangevraagde tickets beschikbaar komt, moet je de volledige aanvraag aanschaffen. Je kunt er hierna niet voor kiezen om een kleiner of groter aantal aan te schaffen dan dat je eerder hebt aangevraagd. 

+ Na betaling ontvang je een bevestiging via de mail waarmee jij je hebt aangemeld. 

Let op! het inschrijven op de wachtlijst is gratis. Je betaalt de door jou aangevraagde tickets pas als er een match gemaakt is en je via de match-email naar de betaalpagina gaat. De aankoopprijs van de tickets staat vast en is gelijk aan de aankoopprijs in de reguliere ticketverkoop, daarnaast is er een fee van 10% voor het gebruik van deze service. Het inschrijven op de wachtlijst is geen garantie op kaarten. Vraag en aanbod wordt op een veilig manier bij elkaar gebracht. Je ontvangt de kans om tickets te kopen als er een match is gemaakt met een verkoper. houd je e-mail dus goed in te gaten.

Is het kopen van een ticket via de wachtlijst veilig?

Ja, dit is de veiligste manier om alsnog aan een ticket te komen. De eerder uitgegeven ticket van de oorspronkelijke koper wordt ongeldig gemaakt en jij ontvangt een e-ticket met een nieuwe barcode die nog niet eerder is uitgegeven. Hiermee heb je gegarandeerd toegang tot het evenement.

Hoe weet ik of mijn aanmelding succesvol is geplaatst?

Na het afronden van je wachtlijst-registratie ontvang je een e-mail van Paylogic met daarin de details van je verzoek. Check voor de zekerheid je spambox als je de e-mail niet binnen een uur hebt ontvangen.

Hoe weet ik of ik aan de beurt ben?

Als er een match met een aangeboden bestelling is gemaakt, krijg je een e-mail van Paylogic met in het onderwerp de tekst “[actie vereist]”. Je hebt vanaf dat moment 48 uur de tijd om je bestelling te voltooien. Zolang je geen e-mail krijgt van Paylogic, ben je nog niet aan de beurt.

Op de hoeveelste plek sta ik op de wachtlijst?

Dat kunnen we je niet vertellen. zodra je aan de beurt bent hoor je dat vanzelf.

Betaal ik meer/minder voor een ticket als ik die via de wachtlijst koop?

Je betaalt precies hetzelfde bedrag als in de reguliere ticketverkoop met een fee van 10% voor de service. Degene die zijn ticket verkoopt betaalt een kleine vergoeding die gelijk staat aan de servicekosten.

Ik ben te laat met het betalen van mijn wachtlijst-bestelling, wat nu?

Heb je je wachtlijst-match niet afgerond binnen 96 uur na het ontvangen van de e-mail van Paylogic? dan vervalt je plek in de wachtlijst en worden de tickets direct aangeboden aan de eerstvolgende op de wachtlijst. wil je alsnog gaan, dan kun je jezelf opnieuw registreren voor een nieuwe plek op de wachtlijst.

Kan ik een via de wachtlijst aangeschafte ticket later weer aanbieden voor verkoop?

Ja, dat is geen probleem. Ga hiervoor naar jouw bestelling. Dit kun je als volgt doen : 

+ Klik in de bevestigingsmail van Paylogic op ‘orderstatus’. Je gaat nu naar jouw bestelling binnen Paylogic. 

+ Selecteer jouw bestelling en kies voor ‘verkopen’. 

+ Selecteer de tickets die je aan wil bieden voor verkoop en klik op ‘volgende’ om te bevestigen. 

Zodra er een match is gemaakt met een fan die jouw ticket(s) wil hebben, ontvang je het aankoopbedrag terug via het betaalmiddel waarmee de kaarten destijds betaald zijn. De servicekosten worden hierin niet vergoed. Vanaf dat moment zijn deze tickets niet meer geldig binnen jouw bestelling. Let op! je ontvangt dus het aankoopbedrag exclusief de servicekosten terug.

Agenda