Crazyland Alice in Horrorland wordt het leukste Halloweenfeest van 2014
Dit wordt toch echt het Crazyland feest van 2014! De organisatie voelt
vibe van het enthousiaste publiek en wordt daardoor zelf ook extra gedreven om het beste in zichzelf naar boven te halen qua ideeën en entertainment. Jullie zullen versteld staan van al het moois wat je op deze avond zult tegenkomen. Veel mensen zijn nu al bezig met hun kleding.

Op Facebook staan al 1500 aanmeldingen. De kaartverkoop gaat heel hard en met topdj’s als Deepack, The Prophet, Luna, Darkraver, Yves Deruyter, Ruben Vitalis, Mike S, Dr. Rude, Francois, Technooyer en vele anderen kan het alleen maar een bom van een feest worden.
Crazyland – Alice in Horrorland op 1 november gaat het leukste en meest freaky Halloween feest worden van 2014! En juist omdat je ook als Alice in Wonderland (thema) verkleed mag gaan komt de veelzijdigheid terug op het feest. Crazyland staat er om bekend dat iedereen zijn best doet op hoe hij of zij eruit ziet. Dan bedoelen ze niet alleen verzorgd maar ook gepast met kleding en make-up.

Het allerbelangrijkste van het succes van Crazyland is toch de sfeer. De man/vrouw verhouding is precies goed en echt iedereen komt voor het feest om lekker eens uit zijn dak te gaan. Geen remmen, maar lekker dansen tot de late uurtjes. Wil jij Crazyland Alice in Horrorland meemaken? Koop dan je kaartje bij Ticketscript, Paylogic of bij Primera door heel Nederland.

Hieronder heeft Crazyland drie aftermovies voor jullie. Eentje is nog van dit jaar. De andere van eind vorig jaar en Alice in Crazyland is uit 2011 en daar kan je goed op zien wat voor iets moois je van dit thema kunt maken!

Zoals de organisatie al aangaf: de voorverkoop loopt bijzonder goed door en de VIP kaarten die maar 14 euro duurder zijn dan de gewone tickets gaan dit keer erg hard. Voor 14 euro meer krijg je de volgende extra’s:

  • VIP ingang
  • Gratis DVD en CD
  • Massage
  • Fruit, luxe hapjes, sushi, oesters, chocoladefontein, ijsjes
  • VIP bar
  • VIP ruimte
  • VIP deck uitzicht op de Mainstage
  • Candy girls[list]

en nog veel meer…Deze kaarten zijn ook te koop op www.crazyland.org Zet Crazyland Alice in Horrorland in je agenda op Facebook en nodig je vrienden uit.

Het feest wordt weer als vanouds en de duizenden mensen zullen hierover nog lang napraten.