Met deze nieuwe info verwachten wij dat het festival Crazy Wonderland op 25 juli snel uitverkoopt . Primeur! Nieuw Festival Terrein.

Crazy Wonderland was in 2019 meer dan een maand van te voren uitverkocht maar…… dat record gaan we zeker verbreken op 25 juli omdat :

1 Crazy Wonderland in 2020 wordt gehouden op het allermooiste festival terrein van Nederland: Fort Vechten bij Bunnik/ Utrecht
2 Fort Vechten een locatie is die minder mensen kan herbergen dan het Balkenhaven terrein. Zit een limiet op! Dus sneller uitverkocht
3 Al meer dan 60% van de kaarten nu al verkocht zijn!

 

 

 

 

 

 

Wij als organisatie zijn ontzettend trots dat we in 2020 ons festival mogen geven op het allermooiste festival terrein van Nederland.
Zet 25 juli maar met een dikke streep in je agenda want het sprookje Crazy Wonderland is terug, en wel op de allermooiste locatie van Nederland. Fort Vechten in Bunnik/ Utrecht. Deze unieke locatie met oude bunkers en verlaten grotten zal jullie betoveren als nooit tevoren en is al een sprookje op zich. Via een bruggetje ga je het fort binnen en eenmaal binnen is waar de magie begint. Zoals jullie van ons gewend zijn wordt ook deze editie een ware beleving. Er is voor ieder wat wils kwa muziek, food en entourage. Er zullen 7 stages zijn met muziek oa house, tribal, techhouse, techno, hardstyle, freestyle, drum and bass, oldskool, Edm, Trance en early rave. Zoek ze op de kaart en laat je verrassen door de mooiste plekken die deze locatie rijk is.

 

 

 

 

 

Let op er zijn al 60 % van de tickets verkocht en er is maar beperkt toegang dus wil je erbij zijn wees dan snel! Kaarten koop je hier :
https://crazyland.org/paylogic/

super early bird: Uitverkocht !
early bird: € 33,75 ( nog maar 200 )
normaal: € 39,75
super early bird VIP 40,00 Uitverkocht!
early bird VIP 45,00 uitverkocht!
VIP : € 49,75 ( nog maar 250 )

Upcoming Events