B.I.T.C.H is een feest wat online bijna altijd in een paar uur is uitverkocht. Zo verwacht de organisatie dat het ook dit keer erg snel zal gaan. Zet daarom je agenda herinnering aan op donderdag 7 April om 18:00 uur want dan begint de voorverkoop. Koop ze hier https://shop.paylogic.com/ed5bae5f245f44fab395a443ecfc9932/

Nieuwe strategie om opkopers en doorverkoop tegen te gaan:  Dit keer hebben we echt wat gevonden om de zwarthandel en het opkopen van onze tickets tegen te gaan.
Je bestelt je kaart op www.crazyland.org en als je betaald hebt ben je in het bezit van jouw ticket. Het ticket zelf wordt alleen pas net voor het event echt uitgedraaid. Dat zal er voor zorgen dat opkopers geen kans maken. Kan je onverhoopt toch niet? Dan is er een portaal intern van onze organisatie waar jij je kaartje aan kan verkopen! Dat betekent ook dat ticketswap buitenspel staat want ook hiervan krijgen we geregeld bezoekers aan de deur die met niet geldige tickets aankomen. Steeds meer organisaties werken hiermee. Grote dance organisaties hebben met ticketswap deals gesloten dat zij ook dik verdienen aan het verhandelen van de kaarten. Dit gaat over de rug van onze bezoekers die op deze manier geen eerlijke kans krijgen om voor de oorspronkelijke prijs hun ticket aan te kopen. Daar is nu een passende oplossing voor. Je kan dus altijd je kaartje kwijt als je onverhoopt niet kan.  Ticketswap geeft op hun site bovendien onjuiste informatie over ons feest want Crazy Wonderland op 16 juli wordt helemaal niet verplaatst en wordt gehouden op 16 juli   2022. De voorbereidingen zijn al flink bezig. 

Agenda