1 september begint “het” spektakel weer : Crazy Wonderland festival met 7 stages vol entertainment en hele nette prijzen. Pak nu je voordeel nog.

Crazy Wonderland Festival is het voorbeeld dat een festival met zoveel stages en goede dj’s helemaal niet perse duur hoeft te zijn. Voor maar 32,50 euro ben jij eigenaar van een ticket van dit veelzijdige festival met het leukste entertainment en de beste dj’s
Iedereen herinnert zich nog 2 september vorig jaar Pleasure Island Crazy Wonderland met het mooie weer en de super sfeer. De dag na Pleasure island vorig jaar hadden we een speciale actie en de kaart verkoop voor 1 dag aangezet,
op die dag kochten maar liefst 2000 mensen een kaart in de early bird. Dat was bij ons nog niet eerder voorgekomen dat men hun ticket al een jaar van te voren zo massaal kocht.

Zoveel zin hadden de mensen alweer voor de editie van 2018. En daar is nu de kans! We hebben vast een paar heerlijke sfeer makers vast kunnen leggen en daar zijn we nu al blij mee.
Nu al kunnen we verklappen dat we aan het afrondenzijn met de DJ’s :
Isaac, La Fuente, Erick E, Marco V, Ruthless, Darkraver, Outsiders, Deepack, The Prophet, Ruben Vitalis, Luna, Mike S

Er komen nog veel meer dj’s bij en ook zijn we als organisatie bezig om hele gave entertainment / acrobaten optredens uit het buitenland te halen. 1 september 2018 moet nog gekker worden dan 2017.
De voorverkoop loopt na deze run op de eerste kaarten nog harder dan vorig jaar. Nu al moet je niet te lang wachten voor de laatste early bird kaarten!

Hieronder een lijst met voorverkoop tickets en de hoeveelheid wat al verkocht is:

Super Early Bird : Uitverkocht
Early Bird :  van 32,50 euro : 78% al verkocht
Vip Early Bird : 45,00 euro : Uitverkocht
VIP Tickets : 49,75 euro : 95% al verkocht
Regular Tickets : 37,50 eur : voldoende

( let op iedereen weet bij deze organisatie dat de aangegeven tabellen ook echt kloppen. Daar maken wij geen onwaarheden van )

Koop jouw festival kaartje hier
PAYLOGIC of hier via EVENTBRITE/TICKETSCRIPT en zorg dat jouw kaartje veilig thuis ligt.

Agenda