Pleasure Island Crazy Wonderland Festival 2 september laatste 150 early birds kaarten te koop! Weer nieuwe area bekend.

Laatste early birds

Pleasure Island Crazy Wonderland heeft een grote toestroom van bezoekers die dit feest echt niet willen missen zo blijkt dit jaar. Wij liggen tussen de 500 en 750 kaarten voor op vorig jaar legt de organisatie uit. Dat betekent ook dat de early bird sneller uitverkocht zal zijn dan normaal. Er zijn nog maar 150 early bird kaarten van 32,00 euro over en 70 VIP kaarten totaal.
Wij verwachten nog maximaal een week voordat die allemaal uitverkocht zijn.
Daarna is alleen de kaart van 37,50 euro nog over. Wil jij er toch voordelig bij zijn of kans maken om als VIP Crazy Wonderland te beleven?

Koop dan hier bij TICKETSCRIPT of hier bij PAYLOGIC je kaartje en zorg dat je er bij bent 2 september! De organisatie maakt nooit grappen over uitverkopen.
Dit festival zal veel sneller dan vorig jaar uitverkopen mede door het grote succes vorig jaar. Het festival zit vol met leuke en verrassende elementen en iedereen die geweest is wil weer terug naar dat moment.

Area Decade 1990/ 2000 bekend

Iedereen die geweest is zal het zelfde zeggen… Laat Decade volgend jaar weer terug komen aub. Deze area in die mooie roze kerk was de bom als nieuwkomer vorig jaar. De oude sound tussen 1990 en 2000 en voetjes van de vloer zorgde voor een ultieme sfeer. En natuurlijk willen wij als organisatie een dikke line up voor jullie met de beste djs uit die tijd! Hier volgt de line up voor deze monster area met zijn trouwe aanhang!

Line up Decade

  • Dano
  • Buzz Fuzz
  • Pila
  • Skorp
  • Bass D

Website & Flyer/Concept Design by Custom Way ::: www.customway.nl

LET OP ! ; WIJ STOPPEN MET SCANNEN OP TELEFOONS

Agenda