Pleasure island is terug! Pleasure island eindfeest Ibiza style 19 september! Dus kom als een echte Ibiza fan of als Hippie. Precies 10 jaar geleden in 2005 streek Pleasure island neer op het Java Eiland in Amsterdam. Een nieuw soort festival en dat hebben de mensen goed opgepakt. Meteen de eerste keer was het uitverkocht. 10.000 mensen die helemaal uit hun dak gingen. Een nieuw soort festival was geboren!

Hier ging het niet specifiek om de dj’s maar om het entertainment en het totaal plaatje. Matrixx, Ex Pornstar, Crazyland en de Playboy. Iedereen had zijn eigen area! En wat een feest was het. Nu 10 jaar later precies is Pleasure Island terug op de Balkenhaven in Zaandam. 2 jaar geleden was Pleasure island daar ook en wederom uitverkocht.

02_pleasure-island

 

Met de bus, fiets, auto of boot, de mensen kwamen in grote getalen naar het feest toe en het feest duurde tot in de late uurtjes. Tipi tentjes, bubbelbaden, kraampjes, attracties en nog veel meer het was en is er allemaal Het echte festival gevoel. Nu gaan we dat met zijn allen nog eens dik overdoen! 19 september is Pleasure Island de afsluiter van het festival seizoen! En dan gaan we laten zien ook! Er zijn 500 hele voordelige super super ealybird kaarten voor maar 25,00 euro! Daarna kun je een super earlybird kaart kopen voor 30,00 euro. Dus zorg dat je die vast in huis hebt! Een mooie prijs voor een super dik festival! Wil je liever VIP met al zijn extra’s dan koop je die in de early bird voor maar 42,50 euro. Koop hier http://crazylandparty.nl/site/ticketscript/ je early bird kaartje vast!

Je kan hier een leuke trailer zien van hoe het 9 jaar geleden was! Veel plezier…