SDC World Party is niet zomaar een feest. Het is een chic feest met mooie sexy mensen en super gave sfeer.

Je bent zo goed als je laatste feest wordt er vaak gezegd. En dat komt met dit feest heel goed uit. Als waardering een geweldig vorig jaar omdat nu wel alles netjes tot in de puntjes geregeld was door de organisatie.
En de sfeer, ja de sfeer was zo goed dat op alle sites de mensen er niet over uitgepraat raakten. Sexy en goed gekleed publiek die allemaal voor een feestje kwamen. Wij als organisatie ( Crazyland en SDC ) zijn trots dat vorig jaar dit feest zo’n groot succes was.
De mooie locatie in Utrecht is uitermate geschikt voor dit feest.

Dit jaar is gekozen als thema Fire And Ice en daar kun je heel veel mee.Je kunt als ijskoningin of duivel verkleed maar je mag ook mooie chique kleding aan in de kleuren wit, lichtblauw, rood, geel,oranje en zwart. Jeans zijn niet toegestaan.
De early birds zijn gestart en de voorverkoop loopt als een trein. Zoals het er nu uit ziet gaat het feest uitverkocht raken.

Koop hier https://sdcworldparty.nl/ticketshop/ jouw early bird ticket.
Er zijn ook nog VIP tickets te koop.

SDC world party is een uniek concept van Crazyland en SDC samen. De hostings liegen er ook niet om. Toxic, KOTB, Secret Underground en Party Players zijn allemaal hosting partijen.

Om in de smaak te komen van ons feest hebben we nog een aftermovie van 2018 :