Vrijdag gaat het gebeuren! De voorverkoop van B.I.T.C.H 3 februari start 29-9 om 18:00 uur.

Aanstaande vrijdag 29-9 begint de voorverkoop en early bird actie voor de volgende B.I.T.C.H party op de Hemkade plus grote tent aan de zijkant. Dit bijzondere feest verkoopt 2 edities uit in oktober en in februari zal er maar een editie komen. Daardoor zullen de kaarten nog sneller gaan dan normaal. De VIP kaarten waren vorige keer in een uur al uitverkocht. En de overige kaarten in een paar uur. Je bent dus gewaarschuwd. Hou je hand op de knop https://shop.paylogic.com/a5205340710d4245babd412b07f4babe/ en bestel jouw kaartje op tijd!

Hemkade heeft weer een mooie grote lounge tent aan de zijkant

De Hemkade is verbouwd en heeft het beter met de kluisjes en doorgangen geregeld. De barren die vaak veel ruimte in beslag namen zijn naar de zijkant en de main area is een mooie grote main geworden. Ook de rookruimte buiten is groot opgezet en heeft als extra dat je via deze ruimte een doorgang hebt naar de achterste zalen. Maar het grootste voordeel is toch wel voor de bezoekers dat er weer een mega grote tent van 40 meter bij 12 meter komt aan de zijkant van de Hemkade. Een echte lounge area met dungeon doolhof. Lekker verdwalen en relaxen daar. Ook hebben we net zoals in oktober weer 2 mega grote vip-decks met eigen bar. En onder de VIP decks ook weer veel dungeon plezier.

Exclusief pasjes B.I.T.C.H , het gaat binnenkort gebeuren!

Jullie weten dat we er echt alles maar dan ook alles aan doen om het veilig en leuk te houden voor de dames en heren binnen. Om toch de soms doorheen gesmokkelde verkeerde bezoekers buiten te houden hebben we binnenkort de Exclusive B.I.T.C.H pas. Deze pas is belangrijk omdat het jou als stel altijd een garantie geeft om binnen te komen. Dus geen vragen aan de deur of je een stel bent of niet. Nee, gewoon je pasje laten zien. Scannen en hup lekker genieten binnen. Deze pas heeft nog meer voordelen. Je krijgt vanaf de volgende voorverkoop B.I.T.C.H in februari ( nu kon het nog net niet jammer genoeg ) de gelegenheid om voordat de vvk begint al een kaartje online te bemachtigen. Dus een dag voordat de grote verkoop begint, heb jij veel meer kans jouw VIP of Reguliere kaart te kopen. Daarbij gaan wij ook nog speciaal voor de leden van deze exclusive pas een intiem feest geven ergens in Nederland. Dus niet te groot maar speciaal voor leden van B.I.T.C.H die het leuk vinden. We zijn bijna klaar met het systeem, dus houdt de persberichten goed in de gaten.