Pleasure Island festival loopt dit jaar weer als een geoliede machine. De promotie loopt goed. De kaartverkoop loopt ultiem en de mensen hebben er echt heel veel zin in! Pleasure Island festival bestaat dit jaar precies 10 jaar en mede daardoor zal het een nog grotere happening worden.
Nu kunnen wij als organisatie van Pleasure Island festival jullie vertellen dat het festival snel uitverkocht gaat raken. De voorverkoop loopt zo hard dat 90% van de kaarten alweer verkocht zijn. Een gewaarschuwd mens telt voor twee zeggen ze. En zoals jullie weten zijn al onze feesten van te voren uitverkocht en is deze waarschuwing geen verkoopstunt. Pak nu je laatste kans nog op de kaarten voor dit festival door hier op Ticketscript te klikken of hier voor Paylogic/ Primera of hier voor BookingApp. VIP kaarten zijn er nog maar 50 van! Dus let op!

news02

Wil jij lekker de hele dag dansen op dit festival ? Dat kan met al die leuke hostings! HardClassics, Pleasure Island main, Timelock Freestyle, Full Moon Exclusive, Oldskool gangsters en House Of Tech. Tot 23:00 uur heerlijk dansen tot je voeten niet meer kunnen. Heb je na 23:00 uur nog steeds zin om lekker door te gaan? Dat kan met de Pleasure Island afterparty! Je kan hier kijken op Facebook  wie van je vrienden allemaal nog doorgaan.

Er komen ook nog veel bezoekers van andere festivals naar dit feest wat doorgaat tot de 6 uur in de ochtend. Doorgaan is ineens een optie geworden. Pleasure Island afterparty van 23:00 uur tot 06:00 uur gaat een zeer speciaal feest worden. Kijk op www.crazyland.org voor de kaarten. LET OP : Mensen die een kaartje voor Pleasure Island festival overdag gekocht hebben mogen niet automatisch door voor de afterparty. Het zijn 2 verschillende feesten met hun eigen voorverkoop. Veel plezier en tot 19 september.

news03

Agenda