B.I.T.C.H voorverkoop 4 februari weer op oude manier, Booming New Year voorverkoop komt er aan!

Wat was het weer een mooi feest afgelopen weekend en dan mogen we dit weekend het allemaal nog eens beleven. Langs deze weg willen we dan ook alle bezoekers bedanken voor de prachtige creaties en het meebrengen van de top sfeer. De organisatie kreeg veel lovende woorden via de mail maar ook wat verbeter puntjes. De Hemkade is net nieuw na de verbouwing en voor ons was het ook even wennen. Maar we luisteren altijd naar het publiek en daarom zijn we als eerste afgestapt van het interne portaal. Kwa verbeterpunten hebben we ook al aan jullie aandacht. O.A Gaan wij heel erg streng optreden tegen mensen die foto’s maken of filmen met hun telefoon. We gaan ook bordjes ophangen dat bij constatering diegene direct zal worden verwijderd van het event. Ook gaan we een portier neerzetten bij de ingang van de rookruimte. Te veel mensen bleven daar roken waardoor er opstopping kwam. Zorg er aub ook voor dat je voor 12 uur binnen bent. Het staat overal en iedereen weet dat , maar er zijn nog steeds mensen die na 12 uur naar de deur komen. We moeten eens een lijn trekken omdat we meerdere edities al de tijd ruimer gemaakt hebben. Maar juist omdat de tijd werd verruimd kwamen steeds meer mensen na 12 uur. Vanaf 20.00 uur is de entree al geopend. Gelukkig is met de nieuwe situatie van de Hemkade de doorloop een stuk beter nu. Geluid wat er nu hangt is ook de rolls royce van het geluid. Het VIP deck is een stuk groter geworden en wordt in de toekomst ( Hemkade is nog lang niet klaar met verbouwen ) nog groter omdat aan de andere kant van de grote zaal nu ook een groot VIP deck komt. En de vloer is nu al aangepakt. Niet meer die gladde tegels overal waar je over uit kon glijden. Al met al merken wij veel verbeteringen.
Wil jij erbij zijn op B.I.T.C.H 4 februari 2023? Dan kan dat nog ! 
De VIP en early bird is uitverkocht en omdat in de winkels een stuk minder kaarten zullen worden gebracht kan je nu nog via deze link https://shop.paylogic.com/1d20dbe0805d46e9b55f6c132d148e10/ jouw kaartje veilig stellen.
Er zijn er nog maar een paar honderd en die zijn zo op.
En zoals we al zeiden. Je krijgt je kaarten direct.
Bestel ze snel. 

Booming New Year 1 januari 2023 Voorverkoop begint donderdag 13 oktober om 18:00 uur! 

Het ultieme nieuwjaarsparty na oud en nieuw. Al 20 jaar een begrip in Nederland. De allereerste newyears party van ons was in het Maas-Theater in Rotterdam. Nieuwjaarsdag 2003 en duurde 23 uur! Wie oh wie kan dat zich nog herinneren? Nu alweer 20 jaar verder zitten we in de ultieme North Sea Venue in Zaandam om die mooie eerste dag van 2023 te vieren. Veel mensen gaan met oud en nieuw naar familie of moeten werken. Daarom is Booming New Year ook echt een cult geworden en is de sfeer altijd zo goed omdat iedereen echt wat te vieren heeft.
Voor sommige was 2022 een vervelend jaar. Zo ook voor onze organisatie. Organisator en Dj Mike S heeft dit jaar hele zware tinnitus opgelopen en moest daarom stoppen met draaien.
Een groot mooi afscheid op Dance Valley waar hij voor het allerlaatst op de play knop drukte was daarom  tragisch maar ook heel hartverwarmend door het uitzinnige publiek.
De reden waarom er dit keer geen Crazyland in november komt is omdat hij in Korea zou zijn voor behandelingen.
Jammer genoeg heeft dat niet aangeslagen en is hij na 6 weken weer thuis. Des te meer hebben wij er zin in om 1 januari goed in te luiden met jullie.

Om van 2023 een onvergetelijk jaar te maken! Volgende week donderdag zal de voorverkoop aan gaan met een mooie early bird en natuurlijk de populaire VIP kaarten. Ook zijn er early bird VIP kaarten te koop. Voor een tientje meer krijg je een welkoms-champagne, cd/dvd, fruit, massage, chocolade fontein, Sushi. luxe hapjes, Oesters, VIP deck met zicht over de Main met veel zitruimte, ijsjes, snoep en nog veel meer.
Koop hier je kaartje https://shop.paylogic.com/059b88f7a4ae4f1fa723a31743d9d37a/

 op donderdag 13 oktober. Het aftellen is begonnen. 

Agenda