Booming New Year 1 jan vvk begint donderdag 13 okt om 18:00 uur

Eindelijk kunnen we weer op 1 januari de enige echte Booming New Year party vieren. Eindelijk na 3 jaar weer op de oorspronkelijke datum. 1 januari van 20:00 uur tot 06:00 uur. Het feest om je nieuwjaar goed te beginnen en te genieten van het “vuurwerk” wat dit feest gaat bieden. Lekker na oud en nieuw wanneer je dat al met je familie hebt gevierd. Alle muziekstijlen komen aan bod. Van House tot tech house en techno maar ook freestyle en oldschool en early hardstyle. Speciaal voor jullie is er een leuke early bird aanbieding voor de regulier en de VIP kaart dus kijk maar snel.
Aftellen is begonnen!
Klik hier https://shop.paylogic.com/059b88f7a4ae4f1fa723a31743d9d37a/ om jouw kaarten veilig te stellen. Donderdag 18:00 uur!

Wij kunnen nog niet heel veel verklappen maar we zijn bezig om grote dj namen neer te zetten. Zowel voor de house als voor de hardere stylen. Ook zijn we bezig om mooie acrobaten shows te boeken uit binnen en buitenland. De Hemkade zelf zal weer net weer wat meer af zijn als de feesten in Oktober. Ze zijn hard bezig om het een mega locatie te laten worden. Kwa geluid, warmte en doorloop zullen er allemaal verbeterpunten komen. Booming New Year 2023 wordt weer een feest om niet te vergeten!