B.I.T.C.H was een zeer fijn feest dankzij jullie. De extra editie komt op 15 januari. De early bird begint woensdag 6 oktober om 19:00 uur.

Wat was het fijn om iedereen weer te zien. En al was de maximale capaciteit 75 % dat deed niets af aan de sfeer. Wat waren de mensen blij en wat had iedereen zin in dit feest.
Wij hebben als organisatie ook op niks bezuinigd ondanks dat precies in die 25 % ons winstdeel zit. Wij zijn trots op ons team dat we in twee en een halve week zo’n mooie productie konden neerzetten. Wat wij wel gemerkt hebben is dat alle kosten van personeel en voor decoratie etc veel duurder zijn geworden na de corona periode. Soms wel met 100 % en daardoor zijn we genoodzaakt om hierin mee te gaan en de prijs van 2 jaar geleden iets te verhogen. Maar we hebben nog steeds met de early bird een heel mooi bedrag van 40,00 euro kunnen bewerkstelligen. Zorg dus dat je morgen om 19:00 uur de hand op de knop hebt en jouw early bird of VIP kaart van 54,50 euro in je mandje gooit. De vip extra’s zijn: aparte ingang en vip deck cd/dvd box, welkomst champagne, luxe hapjes, vers fruit, chocolade buffet, oesters, ijsjes en snoep. Deze kaarten zijn erg populair en meestal in 2 uur al uitverkocht. Vaak zijn de reguliere kaarten binnen een paar dagen ook uitverkocht. Een gewaarschuwd mens telt voor 2 zegt men altijd. Je kan hier door op deze link te drukken https://crazyland.org/2022-01-15_bitch/ je kaartje kopen!  Wees er snel bij! 
 
 
 
15 Januari wordt weer een heerlijk feest met de beste sfeer van Nederland. Het zal jullie aan niets ontbreken. Led schermen, lucht-acrobaten acts, fetish acts uit het buitenland, 5 zalen met de beste muziek, de beste hosting partners,de leukste maar ook strenge doorbitches, de mooiste deco en ga zo maar door. Een feest om niet te vergeten. En omdat 15 januari erg dicht op 5 februari zit doen we de normale editie in februari later die maand. Daarover horen jullie binnenkort meer. 
 
 
 

Agenda