Booming New Year eindelijk weer gehouden op de Hemkade in Zaandam op 1 januari. Early Bird begint vrijdag 15 oktober om 18:00 uur!

Nog steeds is het onder onze bezoekers een traditie om met oud en nieuw bij familie te zijn en de dag daarna lekker los te gaan. Geen kopzorgen en het leven en het nieuwe jaar vieren zoals nooit tevoren. Het is niet alleen voor veel ondernemers maar ook op persoonlijk gebied voor velen een lastige tijd geweest de afgelopen periode met corona, sommige zijn hun dierbaren verloren anderen hun bedrijf. Des te meer moet je het leven vieren en elke dag als een cadeau beschouwen. Met een jaarwisseling is dat niet anders. Wat zal 2022 ons brengen? Misschien daarom ook is de sfeer op Booming New Year altijd zo goed. En nu we de corona tijd langzaam achter de rug hebben , merk je aan de mensen dat ze er nog meer aan toe zijn. Wij als organisatie zullen er weer alles aan doen om die speciale sfeer extra te versterken met Gluhwein, Oliebollen, Champagne en Vuurwerk. De decoratie zal jullie weer versteld doen staan. Je waant je in een sneeuw wonder wereld met veel glitters en glamour en waaraan het jullie aan niets zal ontbreken. Ook is er kwa muziek voor ieder wat wils. Een zaal met lekker house en techhouse en een zaal met freestyle , een zaal met de echte oldskool en een zaal met lekkere techno. Aan de djs zal het ook zeker niet liggen want er zijn alweer topnamen geboekt.

Early bIrd begint aanstaande vrijdag 15 oktober om 18:00 uur! Dit feest is een zeer populair feest en is meestal al snel uitverkocht. Wil jij er bij zijn voor 1 januari ?
Koop je kaartje op www.crazyland.org

Let op! Booming valt op een zaterdag. Het feest zal nog sneller uitverkocht raken.

Agenda