Op 21 april kwam het nieuws binnen dat insloeg als een bom…. die datum heeft de Nederlandse overheid aangekondigd de maatregelen rondom het Coronavirus te verlengen. Alle evenementen die gepland staan tot 1 september 2020 moeten verplicht worden uitgesteld. Het is voor ons een domper om te moeten aankondigen dat Crazy Wonderland Festival niet plaats kan vinden op 25 juli 2020, maar verplaatst wordt naar 17 juli 2021. We hebben met man en macht al maanden achter de schermen gewerkt aan dit festival.
Het feest was al bijna uitverkocht en dan dit nieuws……

Het nieuws was zeker te verwachten, maar het raakt ons desondanks keihard. Crazy Wonderland festival is een festival dat steeds sneller uitverkocht raakt en waarbij we zo uitkeken naar onze nieuwe unieke sprookjes locatie. We hoopten met heel ons hart dat we deze unieke ervaring met jullie konden delen. Echter, staat de gezondheid van jullie, onze bezoekers, artiesten, het team en geliefden uiteraard voorop en daarom begrijpen we deze beslissing volkomen en staan achter het besluit van de regering, burgemeesters en wethouders. Ondanks dat deze situatie buiten onze macht ligt, hopen wij op jullie begrip. Wij hebben al vele steunbetuigingen mogen ontvangen!

We gaan ook als organisatie niet zielig doen en willen ook geen sponsor gelden maar hopen wel dat jullie begrip hebben voor de situatie. Het geld ben je bij ons nooit kwijt. We hopen jullie 17 juli 2021 te verwelkomen, daarom blijven reeds gekochte kaarten geldig voor de nieuwe datum, 17 juli 2021.
Alle kaartkopers worden in de komende dagen persoonlijk benaderd via een e-mail betreft de volgende stappen.
Stay Safe!