De volgende early bird voor Crazyland begint vrijdag en is in de Hemkade en heeft als thema Flight 69

Crazyland is net weer voorbij en aan alle mailtjes te zien waren mensen heel blij met het feest. Wij hebben als cijfer een 8,2 gekregen en daar zijn we blij mee. Maar nu eerst de volgende early bird actie voor de nieuwe Crazyland op de Hemkade 7 november. De oude vertrouwde Hemkade in Zaandam. Het thema is Flight 69 en dat geeft heel veel inspiratie voor de kleding. Je kan gaan als Piloot, als sexy Stewardess , als Monteur of als Grond-steward of als Marshall of als Douane of als Vliegveld-brandweer. Keuze genoeg !

De early bird begint aanstaande vrijdag om 17:00 uur. Let op er zijn niet heel veel early bird kaarten! Ook de VIP kan je als early bird kopen. Koop je kaarten hier of op de site https://crazyland.org/paylogic/
Wil je vast de foto’s kijken van afgelopen zaterdag ? Kijk op www.crazyland.org

Let op als je niet wil wachten op 7 november is 25 juli ons eerstvolgende feest en die is al voor 85 % uitverkocht. Crazy Wonderland festival op Fort Vechten in Bunnik( Utrecht )


Kijk hier tussen de 7800 mensen aangemeld die gaan https://www.facebook.com/events/138562387286246/ wie van je vrienden gaan en doe mee met de actie. Win 2 VIP kaarten, een hoodie, een Crazyland pet en de 20 jaar Cd als je jezelf aanmeld als aanwezig op dit event.