Booming New Year aftermovie is af , Crazyland Maffia Klokgebouw early bird kaarten gaan hard.

Booming was weer een ouderwets knalfeest van ons en we maken ons nu alweer op voor Crazyland op 15 april! We kregen veel mooie complimenten over Booming New Year. Dat motiveert ons weer extra voor de volgende edities. En die komen er alweer aan. De volgende party is natuurlijk ons naughty B… feest op 4 februari, maar die is al maanden volledig uitverkocht. Dan hebben wij een super mooie klassieker in het vooruitzicht op 15 april 2023.

Crazyland is dan eindelijk terug met een van zijn populairste thema’s maffia. Crazyland Good Fellas Mafia ( in het Engels schrijf je mafia met een F ) is een feest waarvan de kaartverkoop nu al keihard gaat. Meerdere early bird acties zijn al uitverkocht. Even op een rijtje:

Mega Top Bird ticket : uitverkocht
Top klok Bird nog niet uitverkocht!
Die kan je hier nog bestellen voor maar 35,75 euro!
https://shop.paylogic.com/9e51049e01a24580944f9f49e291faff/tickets

VIP mega early : uitverkocht
VIP early : uitverkocht
VIP : nog niet uitverkocht. Hier zijn er nog maar 200 van! VIP is bij ons echt heel populair omdat je voor iets meer geld heel veel extra krijgt. Koop hier jouw VIP kaartje :
https://shop.paylogic.com/9e51049e01a24580944f9f49e291faff/tickets

Zorg dat je er bij bent op 15 april want we gaan er een mega vette avond van maken. De dj’s als La Fuente, Erick E, Francois, Darkraver, Deepack, Luna en nog tientallen andere staan te popelen om een mega set neer te zetten. Kom jij in maffia stijl? Dan maken wij het af met decor en shows. Zet 15 april in je agenda.

Agenda