Bedankt voor de sfeer op Booming! Nog net op tijd voor de nieuwe Crazyland maffia early bird acties

Booming was een groot succes. Iedereen hartelijk dank daarvoor. De mensen hebben echt hun best gedaan om zich mooi aan te kleden. Ook was de vibe amazing. Dank ook daarvoor. We gaan alweer vooruit kijken naar de volgende feesten. B.I.T.C.H op 4 februari is al uitverkocht en de Crazyland Maffia voorverkoop gaat keihard. Er zijn nog verschillende aanbiedingen online en daar kun jij van profiteren. Wat dacht je van een Mega Klok Bird voor maar 29,95 euro. En een VIP kaart met zoveel extra voor maar 45,75 euro ( VIP early ) Wacht niet te lang en koop je kaartje hier https://shop.paylogic.com/9e51049e01a24580944f9f49e291faff/tickets

Crazyland is na een jaar weer terug in het Klokgebouw in Eindhoven. De locatie is uitermate geschikt met meerdere zalen. Deze keer gaan we het binnen heel gezellig maken en een zaal zal alleen maar vol decor en doolhof staan. Een leuk verrassings doolhof met meerdere gangen en chillouts. Aan de djs zal het ook niet liggen.

Nu al zijn dj’s geboekt als :
La Fuente
Erick E
Francois
Darkraver
Yves
Jose
San Sebastian
Michael Mess
Deepack
Ko-C
Luna
Pavo
dj Rob
Mep Stones
Lexuz
Michael Tom
Brasco
Bass D
Gina Storm
Sjaak Koning
Faustino Dos Santos

En ga zo naar nog even door! Wij gaan er vol voor met het mooiste entertainment en de beste dj’s en decor. Wij zullen Eindhoven weer eens in vuur en vlam zetten met Crazyland 2023.

Agenda