Crazy Wonderland is al bijna! De eerste area’s en pendelbus plekken bekend!

Crazy Wonderland komt eraan op 16 juli 2022. Vooralsnog ziet het weer de aankomende tijd er goed uit. Wij hopen dat het droog blijft. Jullie als bezoekers hebben er lang op moeten wachten. En ondanks dat de festivalbranche overhead is geraakt hebben we toch een hele mooie productie kunnen neerzetten. Crazy Wonderland bestaat al heel wat jaartjes. Eerst als Pleasure island op oa het Java Eiland en Houtrak. Daarna als Crazy Wonderland op het buitenterrein van de Hemkade.
Maar bij al die locaties hadden we nog nooit zo’n mooie locatie als deze. Daarom weten wij zeker dat jullie gaan genieten.
Het is wel erg moeilijk om er met de auto te komen. Daarom raden wij aan om met de trein of ander openbaar vervoer te komen.
De pendelbussen rijden vanaf Mineurslaan in Utrecht bij het Centraal Station. Ga bij Jaarbeursplein met de roltrap naar beneden en dan voor het Beatrixgebouw links. Zie foto voor aanwijzing!

Eerste area’s bekend

Crazy Wonderland heeft meerdere area’s en ieder heeft zijn eigen mooie decoratie. Sommige area’s zijn al zo mooi dat je ze bijna niet hoeft te decoreren. Wij maken dit keer 2 area’s bekend en dat zijn de main en de oldschool gangsters area.

 

Main area

+ Marco V
+ Erick E
+ Soulvation
+ San Sebastian
+ Ko-C
+ Kenzo
+ Faustino Dos Santos
+ Des Santos
+ Micheal Mess
+ Sjaak Koning
+ Mc Mickey Hurts and Mc Divine

Oldschool Gangsters Area

+ Dj Rob mc Joe
+ Pavo
+ Yves
+ Darkraver
+ Stanton
+ Dr Rude
+ Bass D
+ Armand
+ Mc Ruffian

 

De allerlaatste kaarten die terug zijn gegaan vanuit refunds zijn nu nog in de verkoop.
Maar het zijn er niet veel meer. De vip kaarten zijn inmiddels al weer uitverkocht.
Wil jij er bij zijn?
Koop je kaartje hier https://shop.paylogic.com/d83310ffb4fd44c1945f5511712b2be2/

Volgende week gaan we weer wat area s bekend maken!

Agenda