Crazy Wonderland komt er aan! Het mooiste festival van Nederland. Nog maar 4 weken en de voorverkoop zetten we voor 400 kaarten nog aan!

Lieve bezoekers,
Over een kleine 4 weken is het dan eindelijk zover en mag ons lang verwachte Crazy Wonderland festival eindelijk plaats gaan vinden. En wel op de sprookjesachtige locatie Fort Vechten in Bunnik, met zijn verborgen bunkers en oude barakken is dit de ultieme locatie voor ons sprookjes avontuur.
De voorbereidingen zijn in volle gang om ook van deze editie er weer één voor in de boeken te maken. Doordat dit een verplaatste editie is waarvan de kaartjes al allemaal een eigenaar gevonden hebben stond het event in de agenda ook op uitverkocht. Maar lieve mensen doordat we vorig jaar refunds hebben gehad, mogen we nu nog een aantal mensen blij maken en zullen we nog enkele kaarten terug in de verkoop doen. Dus wil jij je laten betoveren in ons sprookjeswonderland pak dan nu nog je kans en koop je kaarten voor maar 39,75 euro via onze shop: 
https://shop.paylogic.com/d83310ffb4fd44c1945f5511712b2be2/
 
Let op: je oude Tickets van de verplaatste Crazy Wonderland edities zijn geldig voor dit event je mag ze opnieuw downloaden maar dit is niet perse nodig het gaat om de juiste barcode.
Er zijn ook nog een klein aantal VIP tickets te koop!
 
De dresscode is alles wat met sprookjes te maken heeft maar is niet verplicht.
Degene die na het event een foto van zichzelf op het festival stuurt naar Tanyakinzer@live.nl met de mooiste outfit kan twee kaarten winnen voor een feest naar keuze!
 
 
 Locker Link: komt volgende week! 
Openingstijden: van 14:00 uur tot 23:00 uur 
Deur entree sluit om: 19:00 uur 
Parkeerinfo adres incl route: komt volgende week online 
Line up en djs volgen ook snel in aankomende persberichten

Agenda