Je kent het nog wel. De goede oude schooltijd waarvan je eigenlijk dacht dat het later alleen maar leuker zou worden. Maar eigenlijk was de school periode de leukste tijd en had je de meeste vrienden. En precies die tijd gaan we proberen weer terug te geven aan jullie.

Dus vergeet het huiswerk van vroeger. Trek je leukste school kleding aan en kom 2 november mee feesten bij ons in de Hemkade 48 in Zaandam. 4 verschillende zalen met allemaal hun eigen muziek en de beste dj’s. House, Tribel, Techno, Techhouse, 90’s muziek, Oldskool en Freestyle.

Ga je liever even loungen ? Dat kan! Aan de zijkant van de Hemkade staat een mega grote tent van ruim 40 meter lang waar de hele avond lounge muziek wordt gedraaid en waar je kan verdwalen in het grote doolhof of rondhangen op het schoolplein. Met Crazyland verveel jij je nooit.

Met al het entertainment, de leukste kraampjes, de interactie met het publiek en de beste muziek is de avond zo voorbij. We gaan open om 21.00 uur en je kan naar binnen tot 1:00 uur. De kaarten gaan hard en als je er bij wil zijn is het nu de tijd om je kaarten in te slaan!

Koop hier https://crazyland.org/paylogic/

Let op : VIP kaarten de laatste 50 kaarten!

Upcoming Events