Crazyland 2 november de allerlaatste 150 kaarten te koop! Dan is het helemaal uitverkocht

Crazyland staat op het punt helemaal uit te verkopen. 96% van alle kaarten zijn verkocht. De allerlaatste 150 kaarten gaan nu in de verkoop. De VIP is helemaal uitverkocht.
Er zijn nog 100 normale kaarten te koop en nog 50 late bird kaarten. dus reken er maar op dat dit feest binnen no time is uitverkocht. Wees niet te laat anders krijg je strafwerk. De organisatie is alweer druk bezig met de leukste items om jullie een terugblik naar je back to school tijd te geven. En leuk wordt het zeker! Als jullie goed je best doen met de kleding dan komt het met de sfeer ook zeker goed.


Voor de dames is het best makkelijk. Leuk sexy school pakje aan en evt vlechtjes of staartjes in en gaan. Uiteraard mag je ook als juf of nerd.
De dresscode voor heren is een pantalon of chino broek, blouse, bretels of poloshirt je mag ook als nerd, american football player, baseball player of gothic. No jeans uiteraard.Voor de leukste outfits kun je kijken op www.themakleding.nu
We zien jullie graag 2 November op de leukste school van Nederland!

Ben je nog aan het twijfelen twijfel dan vooral niet te lang want uitverkocht gaat het sneller dan je denkt. Om vast in de mood te komen hebben wij een mooie trailer voor jou :

Upcoming Events