Crazyland Flight 69 aftermovie online. Aanstaande vrijdag komt er een Black Friday Mega aanbieding voor de volgende Crazyland

Wat een geluk hebben wij gehad dat CRAZYLAND 6 november nog net door mocht gaan. En wat leven wij mee met de organisaties die net voor hun feest weer de boel moesten afbreken en hun bezoekers wederom moesten teleurstellen. Zoals wij afgelopen zomer met ons festival, dat de je de hele opbouw hebt gedaan en dat de overheid de stekker er weer uittrekt zo last minute.

Dat is echt de grootste nachtmerrie van een organisatie. Des te meer zijn wij dankbaar dat we echter van korte duur toch mochten laten zien dat we het organiseren niet verleerd zijn! Dankbaar zijn we voor het vertrouwen wat jullie ons geven en voor onze trouwe achterban. En dat zien wij ook terug in de voorverkoop. Booming New Year is al bijna uitverkocht. Daar gaan we ook geen reclame meer voor maken.

We hebben een hele dikke party waar we nu wel volle bak mee gaan beginnen met de promotie;  dat is Crazyland Rehab hospital in het Klokgebouw op 5 maart 2022. Het laatste feest daar van ons was in maart 2020. Nog net voor de pandemie. Dat feest gaan we dus dik overdoen. Wij gaan er vanuit dat de strengste regels er dan wel weer af zijn. Dan kunnen we vol gas genieten van dit mooie feest.

We zijn druk met de trailer van het feest. Met de dj’s die we boeken en met de hostings voor die avond. Het allermooiste is dat we een hele mooie Black Friday actie hebben. Let op: Koop je een kaartje voor Crazyland Rehab 5 maart op vrijdag 26 november, zaterdag 27 november, zondag 28 november of maandag 29 november?

Dan betaal je de early bird prijs voor de kaart en krijg je er een ticket met barcode bij om op het feest jouw eigen Crazyland cap op te halen bij de merchandise stand ter waarde van 20 euro. Hieronder zie je een foto van de kwaliteit baseball cap 

Kaarten kan je bestellen op : https://shop.paylogic.com/08644b5f1bac458ab43f09748ee552e4/