DE NIEUWE MAATREGELEN TOT 14 JANUARI ZIJN VOOR DE HORECA WEER EEN RAMP MAAR WE LATEN ONS NIET UIT HET VELD SLAAN

Jammer genoeg kwam er weer een teleurstellende persconferentie dat ons feest Booming New Year op 1 januari verplaatst moet worden. Ondanks de 2,9 % besmettingen in de hele horeca wordt deze branche weer het hardst getroffen. De scholen met meer dan 25 % besmettingen mogen wel open blijven. Je snapt het af en toe niet meer.

Het wordt tijd dat bij het OMT eens mensen gaan zitten die ook met de economie te maken hebben. Maar niet getreurd. We hebben in de North Sea Venue ( Hemkade ) al vele datums als extra optie om het toch door te laten gaan. In februari , maart, april, mei en juni. Dus we zijn voorbereid en zoals jullie ons kennen doen we er alles aan om het op een andere datum toch door te laten gaan.

Alle tickets blijven geldig voor de verplaatste editie. Je hoeft hier zelf niks voor te doen. Wij zijn blij dat we afgelopen oktober en november weer hebben kunnen laten zien aan jullie waar wij voor staan. Namelijk “kwaliteit” De mensen hebben in oktober een top avond gehad met B.T.C.H. of met Crazyland Flight 69 in November.

Gelukkig maar, want na bijna 2 jaar zou je bijna gaan vergeten hoe leuk de feesten eigenlijk wel niet zijn. Dus samengevat. Wij zijn niet klein te krijgen en zijn een stabiele sterke organisatie. Ook voor Crazyland Rehab hebben we al een alternatieve datum als het verplaatst dient te worden.

Uiteindelijk kunnen ze niet voor eeuwig de deur op slot houden voor de evenementen. Zeker niet omdat in landen als Engeland, België, Denemarken, Zweden etc etc wel gewoon evenementen mogen doorgaan. Zelfs nu met de aantallen besmettingen. Weet je dat zelfs in België nu 850 mensen op de IC liggen ( stuk meer dan in Nederland ) en dat de horeca gewoon tot laat in de avond gewoon open is?

Jammer dat Nederland niet verder om zich heen kijkt.

Dus bij deze de belangrijkste punten:

-Booming New Year wordt verplaatst. We hebben al verschillende data oa in februari ,maart en april. 

-Feesten als BTCH en Crazyland hebben allemaal een alternatieve datum in 2022. Dus we gaan sowieso door met de feesten geven. 

-De tickets blijven automatisch geldig voor het feest voor de verplaatste datum. Je hoeft hier niks voor te doen! 

-We gaan er samen een mooi jaar van maken!