Crazyland komt met een mega mooi nieuw festival met Pinksteren, early begint 24 januari 2024

Pinkster Vibe Festival Pirates of the Caribbean  – Stap aan boord en laat je avontuurlijke geest los, want Crazyland organisatie keert terug met een onvergetelijke ervaring geïnspireerd op de epische Pirates of the Caribbean saga! Op 19 mei transformeert ons festivalterrein zich in een betoverend piratenrijk, waar bezoekers de kans krijgen om de opwinding en mystiek van de open zee te omarmen.
 
 

Het Crazyland team heeft zich overgegeven aan de geest van Captain Jack Sparrow en zijn bemanning om een ongeëvenaarde atmosfeer te creëren. Verwacht spectaculaire piratenshows, verbluffende zeerovers- en zeemeerminnen optredens, en talloze activiteiten die je rechtstreeks naar de wereld van Pirates of the Caribbean brengen.

Dit jaar zullen er ook dj’s zijn die de zoute zeelucht in hun muziek hebben verweven, waardoor bezoekers de kans krijgen om te dansen onder de sterrenhemel als echte vrijbuiters.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van het meest epische piratenfeest van het jaar op Pinkster Vibe Festival !  Haal je ooglapje tevoorschijn, trek je piraten kostuum aan en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur op zee.

Speciaal voor dit unieke festival hebben wij een mega early bird voor maar 29,75 euro!  Dit is vergeleken met andere festivals is echt een koopje. En wij bezuinigen op niks! Zo hebben we de beste dj’s , het mooiste decor en de meest spectaculaire shows. 

Wil je VIP kaarten? Deze zijn hier echt schaars en kosten in de early bird 52,75 euro
Voorverkoop begint 24 januari aanstaande. Voorverkoop van dit festival met deze early bird prijzen kan razendsnel gaan. 

Kijk snel op www.crazyland.org voor kaarten of meer info 

Pinkster Vibe was vroeger een succesvol concept van Crazyland en keert nu terug in nieuw festival met leuke thema’s