VVK Pinkster Vibe Festival start vandaag 24 jan. Kaarten kosten 29,75 ! Korting van 25 euro per kaart.

Ahoy, kapitein! Bereid je voor op een avontuurlijk avontuur tijdens ons Pinkster Vibe Pirates of the Caribbean Festival. Dompel jezelf onder in de wereld van Jack Sparrow en de legendarische Black Pearl. Van spannende piratengevechten tot levendige shanties: het is een schat aan plezier waar jij bij kunt zijn! Trek je mooiste ( piraten ) kleding aan en ga met ons mee voor een dag vol opwinding op volle zee, en onvergetelijke maritieme vrolijkheid. Koop je kaarten vandaag om 18:00 uur met een mega korting en mis de boot niet. 
 
Pinkster Vibe festival is een nieuw festival van Crazyland en het wordt gehouden op 19 mei met Pinksteren op een van de mooiste plekken van Nederland.  Het festival is op een unieke locatie aan de rivier met een heel mooi strand erbij. Er zijn 3 dikke area’s met allemaal hun eigen muziek. Van House tot Techno van Hardere stylen tot Oldskool en Techhouse.  
De Crazyland organisatie komt niet zomaar uit met een nieuw festival. Via een Poll op de Crazyland Facebook en de kans om op deze bijpassende unieke locatie te zitten heeft ons doen besluiten om deze kans te pakken. We hebben speciaal voor jullie een hele dikke korting. Een mega early bird voor maar 29,75 euro. Dus 25 euro korting! Dat is bijna 50 % korting!  Koop ze hier op woensdag 24 januari om 18:00 uur  https://shop.paylogic.com/1ddfaca4bc4742d492a0bc54b63e4d7d/
 
 
Wil jij liever genieten als VIP op dit festival? Een VIP kaart voor maar 52,75?  Wat krijg je allemaal extra als je een VIP kaart hebt :
 
VIP deck met uitzicht op de main stage
Welkomst Champagne
Chocolade Fontein
Oesters
Luxe hapjes
Shotjes
Vers Fruit
Slagroom Soesjes 
USB met alle muziek en video’s bij de ingang
Heel veel luxe zitjes
Lekkere hapjes
Massage
VIP hostessen 
 
Er zijn maar heel weinig VIP kaarten! maar 300 dus wees op tijd. Pak nu je kans en koop hier jouw VIP kaartje