Crazyland komt met een nieuw festival en iedereen kan ervan genieten

Crazyland staat niet alleen bekend om zijn indoor feesten op de Hemkade of Klokgebouw, maar ook het allereerste festival in 2005 “Pleasure island “op het Java Eiland in Amsterdam ( samen met Art of Dance ) zullen vele mensen zich nog heugen. Voor het eerst in hartje Amsterdam een feest neerzetten voor zo’n 12.000 mensen, dan sta je gelijk op de kaart. Randy Katana maakte nog het anthem ” Welcome to Pleasure Island ” voor dit feest. Crazyland had zich in een klap tussen de grote jongens gespeeld met een geweldig feest met een unieke sfeer. Van het Java Eiland naar het NDSM terrein en later naar Houtrak Spaarnwoude. Duizenden mensen volgden ons. Nu we een mooi terrein hebben voor ons vaste festival Crazy Wonderland in Bunnik merkten wij dat er uit onze polls veel vraag kwam over nog een festival maar dan wat kleiner en intiemer. Nu hebben wij dat gevonden. Een ultieme locatie met een zandstrand en water. Op 19 mei tijdens Pinksteren gaan we het gevoel teruggeven van vroeger. Met een super thema wat we ooit op het java eiland hebben gedaan ” Pirates of the Caribbean ” 
 
Wil jij dit nieuwe festival meemaken  ?  Dan hebben we nu nog een super early bird in de aanbieding voor maar 34,75 euro! Scheelt je 20 euro per kaartje 
Klik hier om jouw kaarten te bestellen https://shop.paylogic.com/1ddfaca4bc4742d492a0bc54b63e4d7d/  ( let op zo lang de voorraad strekt ) 
 
Wil je liever VIP ?  Dan moet je wel snel zijn want er zijn er nog maar 78 !  De vip daar is mooi en heeft een speciale plek maar is niet heel groot. 
Klik hier om jouw VIP kaartje te kopen https://shop.paylogic.com/1ddfaca4bc4742d492a0bc54b63e4d7d/